Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

asa este,dar eu cred ca trebuie sa facem niste antrenamente foarte dure,pentru a invata,eu am fost de 3 ori omorat de un coleg!

nu ma plang,dar trebuie sa facem niste anternamente foarte dure pentru a invata!

Cam care dreptate blade , sper sa se faca treaba si repet nu avem nevoie de oameni fara respect .Daca esti mahala dute frate civil .Aveti grija cum va purtati azi mam enervat

Nu va plangeti de ce ati facut la war,multumiti-va ca ati avut un war 4 fun,este ciudat ca au fost foarte certuri(printre care si a mea cu Cr1$$,imi pare foarte rau nu se va mai intampla)ne meritam soarta,adica nu vom mai avea W4F o vreme,sa ne fie invatatura de minte,in acest timp ne putem antrena la arme,dar si la nervi in cazul meu.Eu mai fac cateva materiale si ma culc.

mda,ai dreptate!

hei uite,eu am mai fost in stracci,si pe vremea cand era lider Kip si Sublider Norby,noi faceam antrenamente in hq,antrenamente de genu fiecare se ducea in cate o camera,iar 2 membri se duceau dupa fiecare,sau stateam la fiecare capat al holului ala cu cele 2 mese rasturnate si ne atacam uni pe alti,asa am invatat eu ak47,e doar un sfat pentru blade!

Voi in loc sa taceti si sa trageti , va luati la cearta intre voi , sau cu ceilalati din barzini / paterno. Frate e w4f in primu rand , si in al doilea rand nu vad rostu unei certe.

Si apoi mai comentati dc va da fw sau adv. Uite daia , ca nu stiti sa taceti cand trebuie.

Ce te doare pe tine ca tea impuscat un coleg, asta este se mai intampla. Suntem o factiune , trebuie sa ne intelegem , sa ne ajutam cand trebuie. NU sa ne certam. Si daca ai gresit , cereti scuze si gata.

Daca vreti sa ne intelegem si sa ramanem in factiune : taceti , ascultati , invatati si numai faceti atata scandal pentru orice prostie care nu-si are rostu.

Blade stie el ce va spune , ca nu spune fara rost si delux la fel.Ascultatii de ei ca au mai fost lider si sublider nu sunt incepatori.

Si eu am avut greseli recunosc , dar am stiut sa ma opresc.

Daca sunteti atenti o sa facem treaba buna o sa vedeti.

Hai ca am iesit noapte buna

Edited by DGS AnoNim

Noapte buna am iesit si eu in cateva minute..Vreau sa va spun ca daca v`am supara in timpului warului "desi nu cred" imi cer scuze stiu ca a fos un dezastru azi si l`a un moment dat ma uitam pe /f si vedeam numai certuri iar blade cred ca era innebunit.Chair daca unii dintre noi zic ca au nervi si ca sunt suparati, nimeni nu il poate intelege pe blade sau pe delux au atata treaba si isi fac atatia nervi mai ales cand ne vad pe noi ca nu suntem ordonati ma refer sa fim mai respectuosi si sa intelegem munca depusa de altii pentru o factiune inainte de a ne bate joc si de a ne juca in prostie..Daca credeti ca sunt "pupincurist" sau ce ve`ti crede nu luati acest post in considerare.Noapte buna..