Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta-i adevarata conducere Corleone , cum e conducerea asa si membri , concluzia cred ca e clara deja pentru toti .

Tymonela s-a nasuc noob si ramane noob + nu i face nimic ,, i-am facut eu post lu unu din cuneo ca m-a injurat pe irc si Ghiciti ce a zis andrew ( Bine ti-a facut in locu lui te dadeam cu capu de masa)

Aveti grija cum vorbiti,nu va permit, o sa cer sanctioanrea voastra pt jignirile aduse

in plus " nu noi am abuzat de skinuri buguite"

Tymonela s-a nasuc noob si ramane noob + nu i face nimic ,, i-am facut eu post lu unu din cuneo ca m-a injurat pe irc si Ghiciti ce a zis andrew ( Bine ti-a facut in locu lui te dadeam cu capu de masa)

Aveti grija cum vorbiti,nu va permit, o sa cer sanctioanrea voastra pt jignirile aduse

in plus " nu noi am abuzat de skinuri buguite"

Pai ma razvane asha se vorbeste la rank 5 ? + alea nu sunt buguite nu stiti voi sa trageti e ca orce skin

Si in orce caz nai ce sami faci!

Noob = Newbie = incepator

=timonela aseara la war era pe un bmx sau nrg nu mai stiu si facea db NU CA PASAGER la fiecare war se intampla asha si te oftici tu ca pierzi tu sti doar ce inseamna CASTIG

Eu inainte va respectam pe vremea lui zeby dar acum mai mult respect factiunile pasnice decat pe voi v-ati destramat rau de tot ,, asta a fost parerea mea ,,

Faza cu andrew chiar s-a intamplat spunei lui sa aiva grija cum vorbeste nu mie

Edited by xGhabyx

Off doamne.in Primul rand Salut,daca o sa va dati seama ce vreau eu sa scriu aici,inseamna ca voi sunteti cea mai buna factiune,.daca nu,asta e.

Regula 1 : La un war nu trebuie sa existe suferinte (Pa ; Pee) ,ceea ce voi ati facut,dar nu doriti sa recunoasteti ( am dovezi,dar nu vreau ca nimeni sa fie sanctionat ) .

Felictari: Ati dus un war destul de bun,dar cu mici scapari (justthink C-bug,vicster DB de pe BMX,s.a.m.d).

Dar: Intrarea voastra,pe IRC-ul nostru,a fost facuta cu ajutorul unui medic,daca nu o faceati,war-ul continua ...

Lag: Lag-ul de pe server este unul destul de normal,n-avem host ca pe LS:RP .....

MegaParty-ul: A fost un esec total,nimeni n-a venit,si cei care au venit,au fost afk,sau omorati ca nu puteau fi suportati de catre niciun civil...Totusi,m-a amuzat comportamentul unora.

Skin-ul: Skin-ul este buguit la picioare,in timp ce fuge ,(uneori si cand sta pe loc),nu ii scadea HP ,poti sa tragi cu nemiluita in el.Cand razvan14 a zis sa schimbati skinul,sau war over,nimeni n-a mai vrut.

Sper sa nu primesc warn-up,nu lingusesc pe nimeni,cu toti am gresit,exprimarea mea de toata capodobera este una tipica mie,va urez bafta in continuarea,tineti-o tot asa...

Edited by Gabiiii

Baaa copileee te doare capu nai vazut ce scrie DOAR MEMBRI STRACCI POT POSTA AICI si se vedea asha ca era lagg nu mai ziceti voi smecherilor ducetiva ba la voi pe strada si faceti ce vreti si nu mai faceti war cu noi daca ziceti ca suntem buguiti SI NU MAI POSTATI AICI CA NOI NU NE BAGAM LA VOI PE DISCUTI

Se vede ce-a facut Oacc si blade din tine,ca nici macar nu stii sa citesti o pagina

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati insa cu critici nu sunteti deloc acceptati. 

. Ultimul meu post aici,am incercat sa fiu mediocru,sa nu creada nimenica lingusesc,daca asta vreti,asta e....Apropo,ai stiut totimpul sa :* pe toti pe care ii prinzi ghambyt. Nici macar n-ai citit ce-am scris eu,eu v-am laudat,asta e...

Edited by Gabiiii

Off doamne.in Primul rand Salut,daca o sa va dati seama ce vreau eu sa scriu aici,inseamna ca voi sunteti cea mai buna factiune,.daca nu,asta e.

Regula 1 : La un war nu trebuie sa existe suferinte (Pa ; Pee) ,ceea ce voi ati facut,dar nu doriti sa recunoasteti ( am dovezi,dar nu vreau ca nimeni sa fie sanctionat ) .

Felictari: Ati dus un war destul de bun,dar cu mici scapari (justthink C-bug,vicster DB de pe BMX,s.a.m.d).

Dar: Intrarea voastra,pe IRC-ul nostru,a fost facuta cu ajutorul unui medic,daca nu o faceati,war-ul continua ...

Lag: Lag-ul de pe server este unul destul de normal,n-avem host ca pe LS:RP .....

MegaParty-ul: A fost un esec total,nimeni n-a venit,si cei care au venit,au fost afk,sau omorati ca nu puteau fi suportati de catre niciun civil...Totusi,m-a amuzat comportamentul unora.

Skin-ul: Skin-ul este buguit la picioare,in timp ce fuge ,(uneori si cand sta pe loc),nu ii scadea HP ,poti sa tragi cu nemiluita in el.Cand razvan14 a zis sa schimbati skinul,sau war over,nimeni n-a mai vrut.

Sper sa nu primesc warn-up,nu lingusesc pe nimeni,cu toti am gresit,exprimarea mea de toata capodobera este una tipica mie,va urez bafta in continuarea,tineti-o tot asa...

Voi cere warn-up pentru tine.