Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si mam intors un pic ametzin dar mergee ma pun so dorm numa bine

Cer ca cotoiu-l singuratic sa fie demis din cauza ca Alin.Maest nu ia dat unban , si stiu si motivul: bobo a descoperit ca el a furat contu lu smk si ia loat tot bani + kasa asa ca a loat ban.

Edited by RyDeRz

Impreuna cu Ghostx am hotarat sa-l punem pe rooket lider al celor care mergeti dupa cei de pe blacklist!Este activ si merita.

Toti aveti voie sa mergeti dupa cei de pe Blacklist,dar doar insotiti de Rooket,ooliganu sau Ghostx.NU mergeti de capu vostru ca va dau fw!

Pentru a merge dupa Blacklist aveti voie sa luati maxim un sultan!MAXIM! si anuntati ca il luati..

Daca ii atacati in Safe zone veti primi fw!!

Uitati-va la sectiunea Blackilst,am scris acolo la primu post cine are 1 warn si cine e pe blackilst

De acuma,Dany se va ocupa de antrenamentele Stracci Family

Pentru primu war e bn...

am avut si ghinion,am fost vreo8 cu tot cu cuneo,eu am net prin sarma,0merta n-a putut veni,Ghost a avut lag si a iesit..

las ca data viitoare le rupem fasu ;)

baieti , imi cer scuze ca am fost cam inactiv , ce vreti e vacanta + ca am avut ceva treaba la zm , trebuie sa ma intelegeti..:( , de luni voi sta 24/24

Bafta

Nu am nevoie de rank cum zicea ghost ca stau pentru rank.

baieti , imi cer scuze ca am fost cam inactiv , ce vreti e vacanta + ca am avut ceva treaba la zm , trebuie sa ma intelegeti..:( , de luni voi sta 24/24

Bafta

Nu am nevoie de rank cum zicea ghost ca stau pentru rank.

neata,nu trebe sa stai 24/24,da macar sa nu te mai vad toata ziua afk. :|

Mda..am realizat ca nu e nevoie de un lider la BlackList,deci rooket...

Dupa blackilst puteti merge care vrea cum vrea,DAR NU CU MASINILE FACTIUNII si NU ATACATI IN SAFE ZONE..

Dar de preferat mergeti minim 2,va organizati voi intre voi ca sa va creasca sansele