Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru inceput vreau sa va multumesc pentru increderea acordata!

Cand am intrat in Stracci am fost genul care nu vorbea.pentru ca prin acest lucru am vrut sa va respect

Astazi Cand am rank3 si o vechime cat de cat de luat in considerat.Cand vad cat de nerespectat sunt, am luat o decizie!

Nu uitati.Nu sunt suparat pe toti.Voi respecta merau Stracci Si membri de onoare :Blade Delux Cornel Reed Marius Quadro Pharel Tom Americanu Allx Etc.

Va rog sa ma scuzati pentru gestul facut sau daca v-am deranjat cu ceva.

Nu incercati sa ma faceti sa ma razgandesc.

Astazi cativa membri au intrecut masura

Nu stiu ce o sa fac in continuare .Ori cum Im mafii nu o sa ma vedeti

Poate o sa ma intorc candva.Cine stie.

Restect Stracci

Atat am avut de zis.

Multumesc!

Salut . Vreau sa imi spun si eu povestea plecarii din ,, The Stracci Family ,,

La inceput nu prea ma intelegeam cu nimeni decat cu Delux23 si Blade care ii stiam de mai de mult . Incetu' cu incetu' m-am apropiat foarte mult de corneillE. ( fata mea :X ) . Apoi am inceput sa ma imprietenesc cu toti . Pana la urma eram toti o familie . Dar ca intr-o familie apar si certuri . La inceput Oil09 a deschis in scandal cand ma facea ,, pupincurist ,, si tot felu' . Am inteles , am reactionat . A fost greseala mea . Mi-am cerut scuze si am mers mai departe cu fruntea sus . Dupa cateva zile a aparut scandalu' numit ,, Fifa ,, unde s-a ajuns sa ma injure pe mess si prin alte mijloace. Am vrut sa plec dupa acel scandal , dar Delux23 m-a convins sa raman . Am ajuns sa primesc rank 2 ( Soldato ) chiar daca eu stiam ca nu merit .( Multumesc Blade si Delux23 ) pentru sansa acordata. Azi , a inceput Dm-u' la hq. Eu ii tineam partea prietenului Assos . Dominic a inceput sa ma faca fetita si tot felu' . Nu am acceptat . Rugby1997 a inceput sa injure si tot felu' . S-au calmat spiritele dupa ce am pus demisia . Dar la un event deagle la Gs | Ls asa zisul RecT. dupa ce l-am facut la duel spunand ca am lag si tot felu' m-a luat pe mine cu cuvantu' ,, Coae ,, . Nu suport acest cuvant . A dat si sa nu uit de asa zisul ReEd26. Mereu se baga unde nu ii fierbe oala . Chiar daca nu stie despre ce este vorba el mereu se baga . Imi pare rau ca a trebuit sa spun aceste lucruri dar sa nu fiu tras la rost pentru demisia mea .

Imi respect prietenii din Stracci : Delux23 , Blade , corneillE. , Assos :X , BlackyyLovee :X , Kaddylack , Mariuskox , Quadro , PhaReLL , Americanul ( My boyfriend :X ) si multi altii.

Multumesc Blade si Delux23 pentru sansa acordata.

corneillE fata mea :X

Edited by aLLx

Pentru inceput vreau sa va multumesc pentru increderea acordata!

Cand am intrat in Stracci am fost genul care nu vorbea.pentru ca prin acest lucru am vrut sa va respect

Astazi Cand am rank3 si o vechime cat de cat de luat in considerat.Cand vad cat de nerespectat sunt, am luat o decizie!

Nu uitati.Nu sunt suparat pe toti.Voi respecta merau Stracci Si membri de onoare :Blade Delux Cornel Reed Marius Quadro Pharel Tom Americanu Allx Etc.

Va rog sa ma scuzati pentru gestul facut sau daca v-am deranjat cu ceva.

Nu incercati sa ma faceti sa ma razgandesc.

Astazi cativa membri au intrecut masura

Nu stiu ce o sa fac in continuare .Ori cum Im mafii nu o sa ma vedeti

Poate o sa ma intorc candva.Cine stie.

Restect Stracci

Atat am avut de zis.

Multumesc!

Bafta , nu te voi uita ! ai grija de tine in continuare sper ca vom mai fi colegi.

Salut . Vreau sa imi spun si eu povestea plecarii din ,, The Stracci Family ,,

La inceput nu prea ma intelegeam cu nimeni decat cu Delux23 si Blade care ii stiam de mai de mult . Incetu' cu incetu' m-am apropiat foarte mult de corneillE. ( fata mea :X ) . Apoi am inceput sa ma imprietenesc cu toti . Pana la urma eram toti o familie . Dar ca intr-o familie apar si certuri . La inceput Oil09 a deschis in scandal cand ma facea ,, pupincurist ,, si tot felu' . Am inteles , am reactionat . A fost greseala mea . Mi-am cerut scuze si am mers mai departe cu fruntea sus . Dupa cateva zile a aparut scandalu' numit ,, Fifa ,, unde s-a ajuns sa ma injure pe mess si prin alte mijloace. Am vrut sa plec dupa acel scandal , dar Delux23 m-a convins sa raman . Am ajuns sa primesc rank 2 ( Soldato ) chiar daca eu stiam ca nu merit .( Multumesc Blade si Delux23 ) pentru sansa acordata. Azi , a inceput Dm-u' la hq. Eu ii tineam partea prietenului Assos . Dominic a inceput sa ma faca fetita si tot felu' . Nu am acceptat . Rugby1997 a inceput sa injure si tot felu' . S-au calmat spiritele dupa ce am pus demisia . Dar la un event deagle la Gs | Ls asa zisul RecT. dupa ce l-am facut la duel spunand ca am lag si tot felu' m-a luat pe mine cu cuvantu' ,, Coae ,, . Nu suport acest cuvant . A dat si sa nu uit de asa zisul ReEd26. Mereu se baga unde nu ii fierbe oala . Chiar daca nu stie despre ce este vorba el mereu se baga . Imi pare rau ca a trebuit sa spun aceste lucruri dar sa nu fiu tras la rost pentru demisia mea .

Imi respect prietenii din Stracci : Delux23 , Blade , corneillE. , Assos :X , BlackyyLovee :X , Kaddylack , Mariuskox , Quadro , PhaReLL , Americanul ( My boyfriend :X ) si multi altii.

Multumesc Blade si Delux23 pentru sansa acordata.

Tovarasu meu , ai grija si tu de tine ... Te respect ! in orice ai face bafta in continuare ne auzim pe messenger !

Alaturi de voi am invatat ce inseamna viata de mafiot dar orice inceput are si un sfarsit si a sosit accest moment! Blade / Delux va rog uitati-va la demisii!

Ma faceti sa plang la ce versuri vad.Bafta baieti la toti cei care plecati si va jur sunteti niste baieti de nota 20 si de gasca mi-a parut bine ca am avut ocazia de a fi coleg cu voi.Bafta in continuare si aveti grija ce faceti :D

ba sa mor eu allx parca

ai zis ca ajuti stracci si o sa fi alaturi de noi ce e asa de greu crezi ca eu nu am avut probleme trimite`i pm lui blade/delux cu cine te supara si gt ;) nu trb sa pleci din cauza asta si orcum bafta X( allx essti un membru bun acuma te-am cunoascut mai bine

bafta assos/allx si cei care pleaca ;)

back de la sc