Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata .

Ce faceti in aceasta dimineata "cu probleme" ?

Băăă Cornele retrage ma cererea de demisie , ai muncit atat pentru Vicario si te ocupai , pentru ce ? Pentru ca te-ai certat cu 2 ...

Edited by SinNneD

Buna dimineata .

Ce faceti in aceasta dimineata "cu probleme" ?

Băăă Cornele retrage ma cererea de demisie , ai muncit atat pentru Vicario si te ocupai , pentru ce ? Pentru ca te-ai certat cu 2 ...

Am muncit :O:-J ? Am luat pe pile rank5, ca is prieten bun cu blade/delux, ei bine cel putin asta cred majoritatea :).

Dupa o discutie cu delux/blade am decis sa raman pe o bucata de timp, sa vad daca se schimba lucrurile, poate unii o sa va ganditi urat la faza cu consigliere si o sa ziceti ca i-am pus eu lui Blade sa aleaga, ori imi da rank6 ori plec, faze din astea...nu-i adevarat si va spun asta cu responsabilitate, nu i-am zis lui blade/delux absolut nici un cuvant despre rank6, si sa nu credeti ca am decis sa raman doar de dragul rankului primit, acesta fiind 6. Unii care au o mentalitate putin mai dezvoltata o sa inteleaga gestul meu...Era o vorba spusa de cineva cu cap: Sunt unele lucruri care se vad, nu se spun, dar se iau in considerare.

Bafta, am plecat la munca.

Edited by Corneille