RashidX Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Nick-ul tau: Rashid. Descrierea bugului: Nu'mi apare casuta de login + lag si desync mereu, am net RDS,am inteles ca e o problema cand se va rezolva ? Screenshot(s): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Nimeni nu stie cand se va rezolva aceasta problema pentru ca problema a aparut din cauza celor de la RDS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Nick-ul tau: Rashid. Descrierea bugului: Nu'mi apare casuta de login + lag si desync mereu, am net RDS,am inteles ca e o problema cand se va rezolva ? Screenshot(s): - Dupa cum a mai spus si Kelton problema nu este de la HOST deci nu se stie cu exactitate cand se va rezolva. Probabil in scurt timp totul o sa revina la normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tohaneanu Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Problema nu poate fi rezolvata de catre stafful serverului.Sunt niste probleme cu niste benzi la cei de la RDS, doar ei pot rezolva problema, si se va rezolva cat de curand posibil. Problema nu este de la ultimul update ,cum cred majoritatea probabil a fost doar o coincidenta de a se strica benzile de la RDS cu updateul serverului. Toti cei de la RDS avem probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.