Jump to content

[TUTORIAL] Cum vi se pot sparge conturile si cum sa preveniti

eS Agentx
 Share

Recommended Posts

METODE PRIN CARE CINEVA VA POATE SPARGE CONTURILE:

-Exista mai multe metode o sa incerc sa le exemplific:

1.Metoda fake loginurilor , care este cea mai des folosita pentru ca multi nu sunt atenti la url ,

fake login se refera la un site care copiaza desing de la user panelu b-zone dar cand dati login trimite datele dumneavoastra la persoana care a creat site-ul iar ca sa nu va dati seama o sa fiti redirectionat pe userpanelu adevarat

2.Metoda Keylogger , server prorat,control de la distanta

-Keylogher= Este un tip de virus care se bazeaza pe 2 componeste client si server, prin acest virus cineva poate vedea tot ce tastati , asa se pot sparge foarte usor conturile

-Server prorat&Control de la distanta -Acest 2 programe sunt folosite pentru controlarea calculatorului instaland in ele un server dar deasemenea aceste programe pot avea rol si de keylogher

3.Fake e-mail

-Hackeri sau chiar si programatori incepatori c++ & visual basic pot crea anumite programe de pe care pot trimite asa numitele "fake e-mailuri " iti trimit un e-mail de la adresa b-zone@b-zone.ro de exemplu cu ceva si iti cer datele iar cand tu dai reply e-mailu defapt vine la expediatorul original fara a va da seama( aceasta metoda este folosita la fel de mult ca prima deoarece nu multi isi dau seama)

METODE DE PREVENIRE:

1.Nu acceptati fisiere pe mess/skype:

*Chiar daca fisierele n-au format .exe , .bat si sunt imagini si acestea pot contine servere ProRat keyloghere etc...

*Daca totusi este nevoie sa acceptati acel fisier inainte de al deschide faceti o scanare pe www.virustotal.com sau spuneti la cel care trimite sa va faca el

*Virusi pot vi atasati unor imagini/programe prin anumite metode de aceea nu este bine sa luati poze/aim bot pe mess/skype( chiar si aimbot-ul de pe youtube o versiune ce am vazut contine server prorat deci nu va recomand sa luati aimbot-uri deoarece toata lumea pune in ele pentru ca toti de pe b-zone cauta asa ceva)

2.Nu uitati:

*Staff-ul b-zone nu va va cere niciodata parola , dar daca chiar vreti sa fiti sigur ca e-mailul este unul fake sau real intrati pe www.live.b-zone.ro si spunetile acolo de e-mail si ei va pot raspunde daca e-mailul chiar a fost trimis de staff-ul b-zone sau de un hacker

3.Nu va mai puneti aceeasi parola pe toate serverele de sa-mp

4.Nu este de ajung un antivirus simplu ( va recomand eset smart security ca antivirus) mai trebuie si un anti spy eu folosesc Malwarebytes

-Va sfatuiesc sa dati scan full in fiecare zi cu acest program ( eu am dat acum 3 zile scan , si n-aveam nici un program de spy dau azi am gasit un server prorat un server ardamax )

AM DECIS SA POSTEZ ACEST TUTORIAL DEOARECE AM VAZUT CA IN ULTIMUL TIMP SE SPARG MULTE CONTURI

DACA TI-AM FOST DE FOLOS +1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.