Cartofar Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 (edited) Acesta nu este un event normal, asa cum il stiti toti, nu va consta in premii, lucru care cred ca vi se pare mai mult decat normal la un event, cel putin monetare, si nu va trebui sa faceti nimic inafara de a veni, sper eu, in numar cat mai imare. Evenimentul consta intr-o seara culturala, in care prietenii mei si cu mine vom sustine un spectacol de comedie, zis si stand-up comedy, menit sa va scoata din sumbrul normsal si sa va aduca un zambet pe fete. Evenimentul va avea loc vineri la ora 20:30 in PigPen club. Intrarea va fi de $1, deci, nu veti avea aproape nici o scuza sa nu veniti. Intrucat incerc sa aduc o inovatie, fiind un nou tip de eveniment, sper sa fiti deschisi si sa veniti cat mai multi, dar, cu voie buna si nu pusi pe harta sau cu asteptari extrem de mari si critici. Daca doriti sa veniti cu ganduri rele si cu dorinta de a strica, mai bine va retrageti. Vreau sa apreciati lucrul pe care eu si colegii mei incercam sa il facem si sa ne sustineti. Edited May 29, 2013 by Cartofar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartofar Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 Din pacate, evenimentul se amana, am niste probleme personale si nu o sa pot ajunge. Ma scuzati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m KL Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Se va mai face acest event? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaniMulti Sictir Pufos GEN Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Mai ai probleme? Pentru ca suntem tare curiosi cum este acest event. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S k e l e T Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Cand iti termini treaba sa ma anunti. Vreau si eu sa particip, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts