RuNeEeRi Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Gabb m-a acuzat de s0beit deoarece fontul meu e schimbat in joc.Vreau sa va dati toti cu parerea despre aceasta poza daca am s0beit sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Poza de la Just : http://www.img.b-zone.ro/images/dh0gn199rfn386thdda.png . Uite poza de la mine : http://www.img.b-zone.ro/images/t58uq78w9gb0goj7aup7.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 si ce e asa ciudat cu poza ta?Asa apare si la mine fontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Nu apare la fel.La poza lui gabb e numele mai "gros" si la tine ar fi ceva mai "subtire" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Eu nu stiu cum se depisteaza s0beitul dar .....pozele seamana.+ ca ion orice moment se poate dezinstala si reapara normal Nu imi dau cu parerea Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 pai si ce vrei sa fac daca asa e sa:mp meu?Asa apare la mine.Si e normal numele.Adica acum ajung sa iau ban degeaba din cauza unui font?S0beitu are setari jos(money,setting etc) si la mine nu apar.Iar daca dezactivezi s0beit acele setari de fac rosii si iti raman acolo nu se fac invizibile.Astept sa vad ce zice alin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditza Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 La poza lui gabb este scrius la nume mai gros , iar la poza fct de runeeri este scrius la nume subtire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Deci, de acuma, cei care pun poze pe forum (in care se vede ca tag-ul jucatorului nu este ingrosat) primeste ban 1 zi (nu 3 pentru ca atunci o sa fim maxim 30 playeri on). Daca tu stii mai bine ca RazR atunci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Ma oamenilor......POza lui gabb are nume gros amea il are subtire Runneri acolo nu apare poza facuta de tine Apre una a lui Gabb si una a MEA .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Si la alin se vedea la fel ca si la runeeri si just , in urma unui test facut de alin ... pare sa fie de la rezolutie , nu cod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Depinde de rezolutie, nu de s0beit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.