P R O O F Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Salut B-zone. Astazi voi face un tutorial despre cum sa faci drift. Pe multi vad cu Elegy'ul chinuindu-se sa faca drift dar fac spin. Avand o anumita experienta, m-am hotarat sa fac un tutorial despre aceasta tema. Pasul 1 : Avem nevoie de o masina cu tractiune spate si puternica. Pentru incepatori recomand un Phoenix. Pentru cei avansati un Elegy sau un Infernus. Pasul 2 si ultimul : Pentru inceput avem nevoie de un traseu usor si fara multe curbe. Un traseu bun ar fi acel de la HQ News Reporter. Intrarea in viraj: Intrarea in viraj se face cu o viteza de 70km/h sau 80km/h.Daca aveti viteza mai mare aveti mari sanse sa faceti spin. Urmeaza tehnica: Eu unul folosesc tehnica cu hand-break dar se poate face drift si fara. De exemplu putem lua un viraj mai strans si cu viteza si imediat apare alunecarea la roata spate. Cel mai important la drift este cum sa mentii drift'ul fara a face spin. ( spin = rotire pe circuit ). Dupa ce actionati frana de mana, nu accelerati direct, lasati masina sa derapeze o clipa si dupa accelerati moderat, incat sa nu pierdeti controlul. Schimbarea unghiului: Schimbarea unghiului se face nu doar schimband directia. Inainte de a face acest pas, trebuie sa actionati frana de mana putin, dar nu foarte mult pentru a nu pierde din viteza. Cam asta inseamna driftingul. Pentru cei ce vor lectii in particular, va voi da un model de postare: Nume: Factiune: Poza /stats: Cate minute de lectii?: Esti de acord cu suma impusa? : Alte aprecizari: Cerinte minime pentru a face lectii in particular de drift: -Minim level 10 -Seriozitate -Abilitati in soferie -Un limbaj decent Plata pentru lectii in particular: -60 minute = 250$ -120 minute = 500$ Daca va place munca noastra,donati o suma de bani stransa pentru o masina tip Elegy. Masina va fi folosita de cei care nu au masina personala si vor sa invete drift. Donarea se va face prin transfer. Model de sponsorizare: Nume: Suma donata: Ss cu dovada donarii: Alte aprecizari: Raspuns sponsorizare Numele donatorului: Suma donata: SS cu dovada donarii: Pentru cei ce au masina personala buna pentru drift, pot veni cu ea sa se antreneze. Locul de antrenament se va stabili la telefon. Instructori: pRooF. & Vincenzo_Auditore Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoKy REGE Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Nume: DoKy Factiune: Green Street Bloods Poza /stats: Dau edit daca trebuie neaparat Cate minute de lectii?: Nu stiu exact, daca stau mai putin de o ora, iti dau 250 daca stau mai mult iti dau acea suma de 500 Esti de acord cu suma impusa? : da Alte aprecizari: E frumos ce incerci sa faci. te respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P R O O F Posted June 2, 2013 Author Share Posted June 2, 2013 E bine Doky.Te sun eu mai acus cu toate detaliile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South CraiovaAdy FCU 1948 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Nume: CraiovaAdy Factiune: - Poza /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/195/samp187h.png/ Cate minute de lectii?: 60 minute Esti de acord cu suma impusa? : Da. Alte aprecizari: Nu am masina personala, asa ca astept instructorul cu o masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P R O O F Posted June 2, 2013 Author Share Posted June 2, 2013 Ady,vei fi instruit de Vincezo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po1s0n Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Nume: po1s0n Factiune: civil Poza /stats: http://imgur.com/24JnloI Cate minute de lectii?: cate sunt necesare ca sa invat. Esti de acord cu suma impusa? : Da Alte aprecizari: ca masina am stafford ,merge?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
P R O O F Posted June 2, 2013 Author Share Posted June 2, 2013 Poison vei fi instruit de mine. Nu,stafford nu merge.Vei invata pe un infernus sau elegy.Te sun eu cu toate detaliile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drift007 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Nume: DriftMasterCristi007 Factiune: - Poza /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp002qcf.png/ Cate minute de lectii?: Cate sunt nevoie desi stiu in mare parte cum se fac. Esti de acord cu suma impusa? :Da desigur. Alte aprecizari:Va multumesc anticipat. Tornado e bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P R O O F Posted June 5, 2013 Author Share Posted June 5, 2013 DriftMaster, vei fi instruit de mine. Nu,tornado nu e bun. Nu are destula putere. EDIT: De astazi al doilea instructor va fi Tox. Instructori: pRooF. & Tox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P R O O F Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 Scoala de Drift se incheie aici. Motivul: Nu am destul timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.