Jump to content

Bug.

ToV SilviuM

Recommended Posts

Nick-ul tau: SilviuM

Descrierea bugului: Eram pe server pe la ora 22:40 facand misiuni la garbage, cand a picat conexiunea. Puteam inca sa conduc, dar cand intram in checkpoint nu se intampla nimic, kilometrajul a ramas blocat, iar chatul nu mai afisa nimic. Am iesit de pe server, am restartat conexiunea la net apoi am intrat iar. Mi-a aparut ca am luat ban. Am iesit din samp, am reintrat, si imi apare reconecting, de cateva ori, apoi imi da kick pentru ca nu m-am logat. Dar mentionez ca nu imi apare chenarul unde sa introduc parola. Sper sa rezolvati treaba..

P.S.: Cu toate ca prima poza, in care scrie ca am luat ban, nu este noaptea, pozele au fost facute la interval de 1-3 minute.

Screenshot(s):

Nick-ul tau: SilviuM

Descrierea bugului: Eram pe server pe la ora 22:40 facand misiuni la garbage, cand a picat conexiunea. Puteam inca sa conduc, dar cand intram in checkpoint nu se intampla nimic, kilometrajul a ramas blocat, iar chatul nu mai afisa nimic. Am iesit de pe server, am restartat conexiunea la net apoi am intrat iar. Mi-a aparut ca am luat ban. Am iesit din samp, am reintrat, si imi apare reconecting, de cateva ori, apoi imi da kick pentru ca nu m-am logat. Dar mentionez ca nu imi apare chenarul unde sa introduc parola. Sper sa rezolvati treaba..

P.S.: Cu toate ca prima poza, in care scrie ca am luat ban, nu este noaptea, pozele au fost facute la interval de 1-3 minute.

Screenshot(s): http://imgur.com/a/umeGz

Nu este nici un bug, de fiecare data cand este lag pe servar iti apare acest mesaj, nu trebuie sa te sperii tot ce trebuie sa faci este sa iesi si sa intri iar, daca nu merge asteapta cateva minute si intra iar.

Cand este lag pe server asa se intampla , a anuntat si Bobo pe /o ca este o problema si se va rezolva , mesajul care apare ca esti banat se poate rezolva ori printr-un relog , iar daca apare mereu trebuie sa faci o cerere de unban.

O seara buna.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.