Jump to content

[B-ZONE TV]A bit more.

stinky
 Share

Recommended Posts

Tot mai multe video-uri de acest gen.Nu se mai depune munca care se depunea acum o vreme pentru realizarea unui video calumea,cu o poveste,cu un mesaj.

Sper ca glumesti?

Este o comunitate de EDIT.. EDIT!!!!!@!@!@!@!@!@#!@$24112490812490841289012489012489124890124890241890124890412890

NU POVESTE

NU IUBIRE

NU COPII

EDIT.

Multumesc :).

Exteel are dreptate , din ce in ce mai putine video-uri ca inainte.

Acum nu se mai munceste atat de mult , nu mai este frica aia "ba , daca nu fac aici o sa comenteze ala despre video urat" .

Acum totul se rezuma la 10-20 de secunde de film.

Nu spun ca nu apreciez munca ta , dar incearc ceva mai lung.

In plus filmuletul asta nu cred ca este facut de tine... scrie asta undeva?

Reclama de la sfarsit este mult prea scurta.

Eu atat am avut de spus , poate ai ceva de invatat din cele spuse.

Exteel are dreptate , din ce in ce mai putine video-uri ca inainte.

Acum nu se mai munceste atat de mult , nu mai este frica aia "ba , daca nu fac aici o sa comenteze ala despre video urat" .

Acum totul se rezuma la 10-20 de secunde de film.

Nu spun ca nu apreciez munca ta , dar incearc ceva mai lung.

In plus filmuletul asta nu cred ca este facut de tine... scrie asta undeva?

Reclama de la sfarsit este mult prea scurta.

Eu atat am avut de spus , poate ai ceva de invatat din cele spuse.

Dragule, scumpule sebi, daca vrei fac si un video doveditor IN CARE SA-TI ARAT CA EU AM FACUT EDITUL nu ma cheama millionaire, OKAY?

Asa ca te rog, cara-te si nu mai comenta la video daca vii cu comentarii tampite.

Ba frate, dar esti cam tare in gura, te supara adevarul? Uita-te si tu la toate video-urile postate de tine, 80% din comentarii sunt legate de durata prea scurta a clipului, in 19 secunde abia clipesc de 2 ori, grow up.

Keep calm and suck my dick.

Ma voi asigura ca nu o sa scapi cu una , cu doua ...

De ce nu te porti ca omu? Vezi ca nu ne plac filmele tale si gata ... incepi sa injuri si sa faci ca toate "vitele" , scuze ca zic asta.

Fa-ne sa ne placa ceea ce faci tu . Fa si altfel de filme , prezentari alt ceva.

Ma voi asigura ca nu o sa scapi cu una , cu doua ...

De ce nu te porti ca omu? Vezi ca nu ne plac filmele tale si gata ... incepi sa injuri si sa faci ca toate "vitele" , scuze ca zic asta.

Fa-ne sa ne placa ceea ce faci tu . Fa si altfel de filme , prezentari alt ceva.

Adevarul asta este , care il spune Sebi.

Sunt total deacord cu Sebi , filmele tale sunt prea scurte ....

Incearca si altfel de filme.

As dorii si eu sa vad un ss cu un proiect facut de tine in programul in care lucrezi .

Pana la urma nu cred ca's facute de tine ! Nu cred ca ai inceput din prima cu edituri superbe asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.