ftwburrn Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Am vro sansa sa joc pe acest server alaturi de fratele meu fara sa cumpar CP? Adica sa va explic cum sa treaba : nu pot sa ma loghez pe server deoarece imi apare : http://postimg.org/image/tyqsvcpe7/ (scz daca detineti uploader propriu dar nu l-am gasit) , eu sunt fratele lui IoNNNuT adica suntem 2 persoane diferite si avem 2 pc diferite (eu pc , el leptop) dar avem internetul prin router deci avem acelasi ip si din aceasta cauza eu nu ma pot conecta la server . Daca se poate face ceva fara sa cumparam cp si ne puteti ajuta lasati reply .Va Multumesc ! (scuzati-ma daca am gresit sectiunea !) Incearca acum: http://postimg.org/image/tyqsvcpe7/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKRiDor Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Salut. Nu se poate face nimic în legătură cu asta. Singura soluție este ca unul dintre voi 2 să-și cumpere cont premium, dacă vreți să vă jucați amândoi pe același server de pe PC-uri diferite cu router. PS: Vezi că link-ul pe care l-ai pus nu merge, reuploadează-l! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Din pacate nu puteti juca amandoi. Cel mai bine ar fi ca tu si fratele tau sa cumparati cont premium pe unul din conturi. Un cont premium costa 8 euro, iar de sarbatori este mai ieftin. O alternativa ar fi (in cazul in care doriti sa jucati pe serverele B-zone) aceea de a juca unul pe RPG 1, iar celalalt pe 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftwburrn Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 Pai nu se poate face o exceptie adica ... suntem 2 persoane diferite cp-ul pentru asta este ? pentru a putea juca 2 persoane diferite? eu cred , ca este pentru un jucator care doreste sa detina 2 conturi. Daca 2 persoane diferite doresc sa joace pe acelasi sv dar au acelasi ip nu pot , totusi daca ma aflam la camin si tot caminul avea acelasi net prin router ...daca juca un coleg din camin restul nu puteau sa joace ? sa se faca o exceptie la cei cu 2 pc-uri adica sa posteze undeva si sa li se dea acces , nu sa aiba acces toti care se dau drept ...Si in cazul acesta putem sa aduce si dovezi ca sunt 2 pc-uri diferite ... nu stiu ,faceti cum vreti voi si credeti ,ca e mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKRiDor Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Nu se fac excepții. Înțelege că nu ai cum să te joci pe 2 conturi pe PC-uri diferite cu router. Soluția este să vă luați unul dintre voi 2 cont premium. Baftă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG AddisoN Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Mane Cumpara un stick de net gen digi sau romtelecom depind epe ce esti si merge sa va jucati Mane Cumpara un stick de net gen digi sau romtelecom depind epe ce esti si merge sa va jucati Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Daca 2 persoane diferite doresc sa joace pe acelasi sv dar au acelasi ip nu pot Dacă 2 persoane doresc să joace de pe același ip, în cazul în care una dintre ele face o "tâmpenie" sau ia ban și cealaltă persoană care joacă va fi automat banată pe server. Acesta este motivul pentru care nu este recomandat să jucați de pe același IP. Totuși, ar exista câteva soluții, anume, aceea de a avea tu un IP, iar fratele tău altul. Acest lucru se poate rezolva dacă cumperi un stick sau un modem de la Orange / Vodafone / Digi (sau orice altă companie de la care ai internet) sau dacă realizezi o conexiune wireless, dar care să nu aibă legătură cu IP-ul fratelui tău. Dar serverul consideră asemenea lucruri o modalitate de ascundere și furt, tocmai de aceea îți recomand un Cont Premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Cumparati un cont premium care costa 32 lei. Vizitati http://clienti.b-zone.ro pentru mai multe detalii sau accesati serviciul Live Support de pe site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.