CBN Marius38Ro Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Nick : Marius38Ro Descrierea Bug-ului : cand iau payday-ul inloc sami dea banii care ar trebui sai iau pentru banii detinuti in banca mii ia aveti si un print mai jos ScreenShot (s) : http://imgur.com/FYMVod1 Edit: am gasit explicatia multumesc pentru timpul acordat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziyRro Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Tu, la fiecare PayDay o sa ai -$2 in banca, pentru ca primarul serverului a setat taxa de $5 / PayDay. Pe langa asta, iti mai ia inca $1 per PayDay, deoarece stai in chirie la o persoana ce are pretul la rent $1 / PayDay. Pentru acea suma de bani pe care tu o detii in banca, primesti $4 - $6 (taxa + rent) = -$2. Nu este nici un bug. Taxa de la primar care este 5$ + 1$ taxa pentru rent = 6$+4$=-2$.Succes in continuare Si eu ce-am zis mai sus, nu acelasi lucru? Iti place asa, sa faci posturi pentru +1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB pixeldix Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Nu este nici un bug. Taxa de la primar care este 5$ + 1$ taxa pentru rent = 6$+4$=-2$.Succes in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Richard Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Nu este bug. Ce ti-a explicat ziyRro este ceva esential. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.