Jump to content

[B-Zone TV] Familia lui Gustavo - Primul contact vizual

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Familia lui Gustavo - Primul contact vizual

Gen: Dramă/Acţiune

Data: 23.07.2013

Scurta prezentare: Gustavo este sunat în miezul zilei de către un bărbat. Acesta îi dă în cele din urmă nişte informaţii referitoare la locaţia unui informator de-al lui. Gustavo ajunge la locul specificat, însă tot ce găseşte este desfrâu şi dezgust.

Link:

Interesant dabia astept urmatorul episod eu vad ca ai decat 5 videoclipuri pe youtube si deja sunt interesante,eu cred ca ai mai facut asa ceva :-? o intrebare filmezi cu smooth camera sau cam hack?Ai noroc cu prieteni asa multi ;)

Edited by Ionutz12345

Interesant dabia astept urmatorul episod eu vad ca ai decat 5 videoclipuri pe youtube si deja sunt interesante,eu cred ca ai mai facut asa ceva :-? o intrebare filmezi cu smooth camera sau cam hack?Ai noroc cu prieteni asa multi ;)

Camhack.

Foarte tare frate..imi place cum filmezi de la cel mai mic detaliu tineo tot asa, poate castigi COTM.

Nu este printre marile priorităţi ale mele să câştig COTM, dar mai degrabă să ajung printre cei mai buni regizori de pe B-Zone, sau chiar move maker.

nice editing, how u do the start with the car, i mean how u move the camera

It's a software called camhack. You can find it on the internet. Thanks for commenting my movie!

Foarte frumos, felicitari pentru munca depusa! :)

Îţi mulţumesc şi te aştept oricând înapoi pe canalul meu de Youtube pentru a viziona următoarele videoclipuri pe care o să le scot.

Te pricepi tine-o asa in continuare felicitari

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.