Jump to content

Andrew Garfield vrea un Spider-Man homosexual

bZRaul
 Share

Recommended Posts

689122l-640x400-b-6170fd96.jpg

Actorul ar vrea ca aventurile supereroului să includă şi descoperirea sexualităţii sale

Interpretul lui Spider-Man din noua serie de filme ce redau aventurile supereroului, Andrew Garfield, a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly despre înlocuirea lui Shailene Woodley, actriţa ce urma să joace rolul viitoarei sale iubite din film, Mary Jane Watson. Actorul a arătat că nu îl nemulţumeşte mişcarea producătorilor, însă şi-ar dori ca în locul lui Mary Jane să fie introdus în poveste un… băiat. Garfield are şi o preferinţă pentru rolul viitorului său "iubit": un tânăr actor de culoare din Chronicles, Michael B. Jordan.

Iată ce i-a sugerat Garfield producătorului Matt Tolmach în legătură cu sexualitatea personajului său: „I-am spus, ‘Ce-ar fi dacă Mary Jane ar fi un tip?’? De ce nu putem afla că Peter încearcă să îşi descopere sexualitatea? Nici măcar nu e ceva nou! Aşa că de ce nu poate fi homosexual? De ce nu-i pot plăcea bărbaţii?”.

„Am fost obsedat de Michael B. Jordan încă de când l-am văzut în The Wire. Este atât de carismatic şi talentat. Iar lucrurile s-ar putea îmbunătăţi chiar – am putea avea în film bisexualitate între rase!”, a continuat Garfield.

Un Spider-Man de culoare a apărut deja sub sigla Marvel în 2011, în benzile desenate Ultimate Comics: Spider-Man, despre care presa a scris că au fost inspirate de alegerea în scaunul prezidenţial american a lui Barack Obama. Autorii acestora, Brian Michael Bendis şi Sara Pichelli, sunt optimişti în ceea ce priveşte noile ‘feţe’ ale lui Spider-Man, susţinând că, pe viitor, acesta ar putea fi de culoare, sau homosexual, sau ambele.

Garfield a mai menţionat şi faptul că, în ceea ce priveşte scenariul lui The Amazing Spider-Man 2, o asemenea decizie, de înlocuire a lui Mary Jane cu un personaj masculin, nu îi aparţine. În plus, nu este convins de interesul celor de la Sony de a-l face pe Spider-Man homosexual.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.