Stracci Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Întrebarea / Nelămurirea:Azi sa dat rr la server si nu mai puteam sa intru ... am dat restart la pc ca ma chinuiam si nu puteam sa intru si dupa cand am intrat imi zice You Are banned from this server Cum fac? Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Deconteaza/reconecteaza netul. Ai IP dinamic si ai nimerit un IP banat, daca nu merge scoate cablul din spate si baga-l iar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filozofu Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Posteaza aici http://forum.b-zone....unban-requests/ si o sa iei unbanned in max 5 minute. Am vazut ca Kelton e chiar acum pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axelinho Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Sunt 2 variante: Fie dai /q in samp si apoi te reconectezi , daca problema persista , ai varianta 2 la dispozitie Deconectezi routerul / cablul de net din functionare , il tii asa 1-2 minute si cu siguranta va merge PS: Have fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Atunci când se dă restart și aștepți să își revină serverul fără să ieși din GTA se mai întamplă să mai primești mesajul ăla cu „You are banned from this server”. Dacă nu e de la asta înseamnă că ai IP rotabil și ai nimerit pe un IP banat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stracci Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Atunci când se dă restart și aștepți să își revină serverul fără să ieși din GTA se mai întamplă să mai primești mesajul ăla cu „You are banned from this server”. Dacă nu e de la asta înseamnă că ai IP rotabil și ai nimerit pe un IP banat. am ip static Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafalgar D Law DxD Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Salut Stracci, tot ip statitc am si eu iar din cauza retelei cateodata primesc si eu mesaj cand ma conectez"You are banned from this server". Probabil iti merge internetul greu si nu primesti informati destul de repede de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stracci Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 nu inteleg ceva , primesc un ban sau nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Fa o cerere unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.