CokaColaLife Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Salut ! Sunt CokaColaLife de pe rpg 1 si vreau ca astazi sa va prezint Academia Old School. 100% Va intrebati cu ce se ocupa aceasta academie.Pai,e o intrebare foarte buna ! Eu,CokaColaLife m-am gandit sa fac un fel de clan.Acest mini-clan se ocupa cu invatarea jucatorilor sa conduc mai profesionist ca sa spun asa. Inca nu m-am gandit cum o sa comunicam ca membrii , probabil o sa comunicam si o sa ne intelegem pe skype sau pe alte retele de socializare.Ar trebui sa aveti urmatoarele cerinte pentru a intra in academie : -Minim level 1 -Seriozitate -Respect fata de toata academia Acum sa trecem la treaba !Cine vrea sa se inscrie in aceasta academie ? Academia este a mea,CokaColaLife si vreau sa recrutam cat mai multi membrii.Academia va va dispune mai multe vehicule.Voi doar o sa dati un test foarte usor si o sa intrati.Bun ! Acum sa va las modelul de inscriere : Nick in joc : Nivel in joc : Numar De Telefon In Joc : Sper sa va placa in Academia Old Scool ! Distractie placuta ! Daca nu va inscrieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 http://forum.b-zone.ro/forum/798-unofficial-clans/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PW BigDevil ZuZ Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Nick in joc : BigDevil Nivel in joc : 2 Numar De Telefon In Joc : 3099359 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PW BigDevil ZuZ Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Nick in joc : BigDevil Nivel in joc : 2 Numar De Telefon In Joc : 3099359 retrag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monti Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 "Minim level 1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nu vad rostul acestui topic. Daca vrei fa-ti un clan ca toti ceilalati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.