Jump to content

Ediţie specială de la Anderson Germany: Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone Edition

Conner Q
 Share

Recommended Posts

Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone Edition

Cea mai nouă creaţie a tunerului Anderson Germany ascunde 670 CP sub capotă şi poartă numele de Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone Edition.

364596086664341527.jpg?width=610&height=343

Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone Edition se diferenţiază de modelul original prin nuanţa gri a caroseriei, noile stopuri fumurii şi, cel mai important, acele numeroase detalii din fibră de carbon aplicate pe capotă, la oglinzi, in grilă, la ramele geamurilor şi mânerelor portierelor.

497794747824068165.jpg?width=600&height=353

Look-ul sportiv al modelului german este accentuat, in special, de jantele din aliaj, vopsite in negru şi de dimensiuni mari.

In interior, Anderson Germany a preferat ca intreg habitaclu să fie invelit dintr-o tapiterie din piele, in două nuante (alb şi negru), iar ca să continue tema de la exterior, a aplicat mai multe inserţii din fibră de carbon.

1786889325204983438.jpg?width=600&height=353

Sub capotă, modificările aduse propulsorului V12 twin-turbo de 6.0 litri a dus la o creştere a puterii de până la 670 CP şi un cuplu mărit la 1.056 Nm, asta insemnând un plus de 40 CP şi 56 Nm. Toate acestea au fost posibile datorită modificării filtrului de aer, a sistemului de evacuare şi optimizării unităţii de control a motorului (ECU).

18249912391335100229.jpg?width=600&height=353

Chiar dacă performanţele lui Mercedes-Benz CL 65 AMG Grey Stone nu au fost făcute publice, vă aducem aminte că modelul original accelerează de la 0 la 100 km/h in doar 4,4 secunde şi poate atinge o viteză de top, limitată electronic, la 250 km/h.

Doar 250km/h?

Un Audi A4 an de fabricatie 2007, atinge 280km/h.

Cat despre masina, arata bestial.

Masina are o putere incredibila de 670 CP.

Excelenta!

Doar 250km/h?

Un Audi A4 an de fabricatie 2007, atinge 280km/h.

Cat despre masina, arata bestial.

Masina are o putere incredibila de 670 CP.

Excelenta!

Daca are in bord 280km/h nu inseamna ca si prinde atat. Si pe mine ma mira viteza maxima, este un motor de 6,5. Si tata are un motor de 4,2l, dezvolta 350CP si am prins pe autostrada viteza de 255km/h, cu pedala la fund, desi in bord are 260km/h.

Daca are in bord 280km/h nu inseamna ca si prinde atat. Si pe mine ma mira viteza maxima, este un motor de 6,5. Si tata are un motor de 4,2l, dezvolta 350CP si am prins pe autostrada viteza de 255km/h, cu pedala la fund, desi in bord are 260km/h.

Dece m-am legat de viteza si de Audi A4 2007.

in 2010, am venit din Spania cu familia, cu aceasta masina, pe autostrazile din Austria, cele cu 4 benzi si drepte, pe la ora 03: ... -04:... a vrut sa incerce masina putin, astfel atingand 270km/h si ceva, deci ....

Dece m-am legat de viteza si de Audi A4 2007.

in 2010, am venit din Spania cu familia, cu aceasta masina, pe autostrazile din Austria, cele cu 4 benzi si drepte, pe la ora 03: ... -04:... a vrut sa incerce masina putin, astfel atingand 270km/h si ceva, deci ....

Pai da, eu ce spun, arata in bord ca prinde 270km/h, dar asta nu inseamna ca prinde atat. Incearca-ti masina cu un vitezometru, nu cu kilometrajul ei, ala niciodata nu e corect, eu asa am facut si a ajung pe la 250-255 dupa care nu mai urca, iar in bord are 260km/h.

Arata foarte bine masina...dar si pretul e pe masura. Sincer nu mi-as dorio pentru ca eu prefer masinile gen Skoda Superb.

Ce avantaje are o Skoda Superb fata de aces MB?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.