Jump to content

Lucky raffle

BogdaNNN
 Share

Recommended Posts

z8dv6jb.png

"Lucky raffle" este o tombola care va fi de 2-3 ori pe saptamana. Evenimentul consta intr-o tombola. Fiecare jucator inscris isi va alege un numar de la 1 la 25 (daca sunt mai multi participanti vor putea sa isi aleaga de la 1 la 50). Cu ajutorul site-ului www.random.org voi extrage numarul castigator.

Daca la prima extragere nu cade niciun numar castigator, voi extrage din nou. Voi posta aici de fiecare data poza cu extragerea si cu [/transfer] jucatorului castigator.

ATENTIE: Pentru a va inscrie la aceasta tombola aveti nevoie de minim 100 de posturi pe forum, iar taxa de inscriere este de 1.000$, premiul fiind de 13.000$.

Pe parcursul evenimentului, vor mai exista bonusuri. De exemplu, castigatorul editiei a V-a va primi 5k + premiul acestuia.

Mici reguli:

• Aveti obligatia sa verificati daca numarul pe care vi l-ati ales nu a fost ales deja.
  • Poza cu taxa de inscriere mi-o transferati mie, in joc, prin comanda [/transfer], poza trebuie sa contina si [/time].
  • Daca aveti nelamuriri, ma contacti in joc sau pe forum, printr-un PM. Daca ma stresati cu PM-uri / SMS-uri nu va veti mai putea inscrie.
  • Daca in poza cu [/transfer] nu apare si comanda [/time] inscrierea nu va fi validata.
  • Daca se inscriu doar 2 participanti acea editie se anuleaza si cei 2 vor avea banii returnati.

Model de inscriere:

Nickname:

Numarul ales (de la 1 la 25):

Poza cu [/transfer] (sa contina si [/time]):

Sugestii / nelamuriri / pareri:

Alte precizari:

*Prima editie incepe maine, 25.08.2013, va puteti inscrie de la ora 16:00 (atunci sunt online).

© Copyright goes to: BogdaNNN.

si Machiavelli (si el a facut ceva asemanator in trecut).

Edited by South BogdaNNN

@, Acest event este facut doar ca tu sa iesi in profit. Daca participa 3 playeri tie iti raman 15.000$. Atunci gandestete daca participa 25 playeri ce profit ai avea tu.

Este un event de noroc, gandeste-te la lotto. Biletul costa bani, dar daca castigi, castigi de 20 de ori mai mult de cat ai dat pe bilet, ai primit report. Cine vrea participa, cine nu, nu. Nu am facut topicul ca sa-ti dai tu cu parerea.

Edited by South BogdaNNN

Este un event de noroc, gandeste-te la lotto. Biletul costa bani, dar daca castigi, castigi de 20 de ori mai mult de cat ai dat pe bilet, ai primit report. Cine vrea participa, cine nu, nu. Nu am facut topicul ca sa-ti dai tu cu parerea.

Rog :topic_closed: .

Fara suparare dar daca tu crezi ca asta e Lotto, asta e treaba ta dar nimeni nu o sa dea atatia bani degeaba.

Exista [/lotto]. Si asa numeni nu poate trisa. Salut. :-@

Rog :topic_closed: .

Fara suparare dar daca tu crezi ca asta e Lotto, asta e treaba ta dar nimeni nu o sa dea atatia bani degeaba.

Exista [/lotto]. Si asa numeni nu poate trisa. Salut. :-@

Oamenilor, fratilor?! Realizezi ca nu ti-a cerut nimeni parerea, nu? Daca nu vrei sa participi, nu participi si gata. Dar, de asa suntem noi, romanii, ne bagam in treaba altuia.

Am cerut T/C deoarece nimeni nu s-a inschis deoarece stiu prea bine ca exista [/lotto].

Prima editie incepe maine, 25.08.2013, va puteti inscrie de la ora 16:00 (atunci sunt online). -> Asta iti spune ceva?

Nu te mai da interesant ca nu esti.

Aleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X

Vad ca ti-ai adus mintea la cap :))

:topic_closed:

Am vazut ca si la complaints de bagi aiurea

daca te mai bagi aiurea pe undeva te sanctionez.

Topic closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.