Anaser Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Profetiile lui Nostradamus sunt interpredate in acest film,prin corelarea cu mesajele unor civilizatii antice,toate referindu-se la data de 21 decembrie 2012.In anul 2012, se spune ca ar avea loc un aliniament astrologic foarte rar si care ar putea fi devastator pentru planeta noastra. Au existat multiple profetii de-a lungul timpului legate de 21 dec 2012 , profetii care ne spun ca aceasta data va face o schimbare majora in istoria planetei noastre. Trailer: Parere personala:un film documentar cum numai mie imi place,am urmarit multe documentare gen Codul lui Davinci,Holocaust dar acesta mi se pare cel mai reusit.Celebra data de 12.12.2012 nu e nimic decat un "joc" de numere sau o coincidenta,nu poate spune nimeni cand vom muri sau ce se va intampla cu Terra,oricum distrugem planeta in fiecare zi. Regia:Andy Pickard Cu:Vincent Bridges Gen film:Documentar Durata:120 minute sursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts