Jump to content

[BUG]Undercover

RuNeEeRi

Recommended Posts

fara suparare,da pt unii e eficient bugul ca va stii daca e urmarit,dar nu-i folositor daca ai pus contract sa te razbuni,iar hitmanu sa fie demascat

auzi stii ce ? punete tu in locul unui hitman si ai sa vezi nu POSTA fara sa gandesti intai gandeste si dupa aia posteaza ...si pt cei ai postat tu asa aiurea ca sa faci +1 nu ? eu zic sa gandesti a 2 oara cand spui asemenea prostii....azi a aparut bugul ca ieri nu era..sau era dar nu lam observat

Nu te supara r3g3n3sis.. da bugu asta e de cand joc eu pe b-zone (v3.2) ... La toata lumea se vede asta, si la FBI undercover si la Hitman... Nu stiu cum nu ati vazut pana acum .. :))

Nu e adevarat Alex ;) .De cand am intrat eu in Hitman nu mi se vedea numele daca ieseam din masina si eram pe undercover.Iar ieri si azi apare :) .Mie cel putin nu imi convine,deoarece mie imi place sa rezolv contractele fara sa stie victima cine le face :)

Ma... e din script la toata lumea , mereu a fost , cand iesi din masina iti arata "cutare has left the vehicle" .. sincer nu-mi dau seama cum de nu ati vazut pana acum . Am avut destui hitmani dupa mine , mai ales cand am fost NG si mereu se vedea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.