Jump to content

Vand Cont Steam

Guest NeS

Recommended Posts

Vand licenta de steam pentru 3 jocuri la doar 6 euro in reteaua ORANGE

* Counter-Strike 1.6

* Counter-Strike Condition Zero

* Half-Life

Eu unu la-m lut cu 10euro...

SS Steam

Sicer sa fiu ti-ai cam luat teapa daca l-ai luat cu 10 euro. Eu am cumparat cu 10 euro , 2 steamuri cu 9 jocuri ( inclusiv cs ).

PS: Licenta este pe viata !

Deci ii cumpara cineva steam-ul baiatului?

mult 6 euro 3 jocuri + ca este cont nu licenta..

eu ofer licente la 6 euro cu 9 jocuri.. mai mult de 3 euro nu as da pe un cont de steam..

Eu am steam luat cu licenta 2 jocuri , 10E , jocurile le poti baga tu , nu e asta problema . Insa poza aceea de a pus-o el o poti face si la steam fara licenta . Pune poza de la VGA , din joc .

Eu am steam luat cu licenta 2 jocuri , 10E , jocurile le poti baga tu , nu e asta problema . Insa poza aceea de a pus-o el o poti face si la steam fara licenta . Pune poza de la VGA , din joc .

Poti baga tu jocuri, da ai licenta la jocurile alea? eu cand am zis 6 euro , 9 jocuri , m-am referit la o licenta in valoare de 6 euro care iti licentiaza 9 jocuri.

Deci 9 jocuri - 6 euro, tu ai dat 2 jocuri - 10 euro .. e o diferenta intre jocurile steam si non-steam

but :) contu.. ii gratis..important ii daca e licentiat sau nu.. exemplu:

el: vinde un cont cu numele xxxxx si cu licenta pentru 3 jocuri cu 6 euro

eu: vind licenta pentru 6 jocuri cu 6 euro.

Diferenta: daca cumperi doar licenta, iti poti face tu ce cont vrei cu ce nume vrei.

Ca daca ionel vinde contu lui cu numele "ionel01" si vine georgica sa cumpere contu lui ionel, atunci georgica v-a avea id de steam "ionel01", dar daca georgica cumpara o licenta de steam :)) isi face el singur un cont gratuit cu ce nume doreste :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.