Jump to content

Sa-MP 2012 | Trailer 1 - B-zOnE TV

TheGuardianAngel
 Share

Recommended Posts

adik actori , pai eu asta nu am .. actori... dak ii chem nu vin..cand am facut prezentarea paterno cred ca maxim 2 au vrut sa filmeze edusca si kindoze , restu.. dak nu le spunea spawn si alin nu vroiau ma rog asta e.

aici se diferentiaza calitatea filmelor, cei drept daca lumea stia ca faci foarte foarte bine ce faci (ma refer la filme) iti facea cum imi face mie pe mine daca intru 10 minute pe server iti fac poze sa vezi cum ma opreste lumea si ma intreaba (faci vre-un film? ai nevoie de actori?) a vazut si gabb acum sincer sa fiu nu cred ca pe tine nu te opreste nimeni sa te intrebe daca faci vre-un film :)>-

Super am jucat si eu :D

PS: Care aveti nevoie de actori sa ma cautati

o=>

PS2: Cand apare filmul?

filmul va fi gata dupa ce il voi termina pana acum este aproximativ 60% gata mai trebuie filmate niste scene si eu ar trebuii sa imi fac curat in pc am vreo 87gb de filmari :))

Frumos filmu' dar totusi chestia cu Sfarsitul lumii in 2012 s poveste de SF.

Sfarsitul va venii prin surprindere, nu ne v-a anunta nici pe unu.

inca odata, GG pentru film.

noi efecte neincercate de vre-un roman pana acum, folosirea tehnologiilor pixel shader 4 si DirectX 10, noi lini tematice si contraste dinamice, si shadow power™ datorita tehnologiei Sony

Aici el crede ca ne abureste pe noi,ca se stie el :))

E usor sa inveti efecte de pe YouTube

Iti dai seama,el va fi primul roman in istorie care va face acest lucru :-o :-o :-o...un pusti de 14 ani....Whoa... :-$ ,ganditi-va umpic ...Whoaaa...sunt sute de mii de copii ca tine care au internet si sunt pasionati de net si 30 % se stiu extrem de bine in chestile astea,dar ca tine nu e niciunu...ma sparge faza :)) ma crapa in 2 :)) Fa un film frumos acolo si lasa-ne cu astea...ca nu ne tine de foame...cu ce te dai mare :))

Vezi ca "vre-un" pe la noi se scrie "Vreun" ai vazut tu Vre-un copil ? SAU VRE-O FATA ? =) Lb.Romana la Putere Fratzica !

1- Snickers mai bine taci.. uita-te la tine inainte

2-daca e vorba de lb. romana, vezi ca " fratzica" pe la noi se scrie "fratica"

P.S:Cand apare filmu'?

Edited by Piticul

Aici el crede ca ne abureste pe noi,ca se stie el :))

E usor sa inveti efecte de pe YouTube

Iti dai seama,el va fi primul roman in istorie care va face acest lucru :-o :-o :-o...un pusti de 14 ani....Whoa... :-$ ,ganditi-va umpic ...Whoaaa...sunt sute de mii de copii ca tine care au internet si sunt pasionati de net si 30 % se stiu extrem de bine in chestile astea,dar ca tine nu e niciunu...ma sparge faza :)) ma crapa in 2 :)) Fa un film frumos acolo si lasa-ne cu astea...ca nu ne tine de foame...cu ce te dai mare :))

Vezi ca "vre-un" pe la noi se scrie "Vreun" ai vazut tu Vre-un copil ? SAU VRE-O FATA ? =) Lb.Romana la Putere Fratzica !

tu nu ai ce face nu?

daca zic acum ce programe folosesc pentru filmul asta te asigur ca nu le-a mai folosit nimeni din Romania, dar daca le zic aici o sa vezi toti copii de 10 ani care le folosesc pe urma, asa ca mai bine vezi-ti de viata ta ;)

PS: inca filmez pentru film e in proportie 70% filmat si editat

1- Snickers mai bine taci.. uita-te la tine inainte

2-daca e vorba de lb. romana, vezi ca " fratzica" pe la noi se scrie "fratica"

P.S:Cand apare filmu'?

Piticule vezi "Cand apare filmu'? " se scrie "FILMUL" :))

Si vezi ca totusi Fratzica se admite,pentru a face diferentza intre TZ si T,ca daca ziceam "Fratica" ziceai ca se scrie cu "TZ" ca sa se deosebeasca TZ De T :)

Asa ca Mai Bine TACI :)

tu nu ai ce face nu?

daca zic acum ce programe folosesc pentru filmul asta te asigur ca nu le-a mai folosit nimeni din Romania, dar daca le zic aici o sa vezi toti copii de 10 ani care le folosesc pe urma, asa ca mai bine vezi-ti de viata ta ;)

PS: inca filmez pentru film e in proportie 70% filmat si editat

Ooo Da... :) Deci cei de 10 ani se vor pricepe la programele pe care te pricepi tu :))

Am observat ca ai obiceiul de a te lauda la aceasta comunitate si de a ne spune tot felul de propoziti pe care tu le crezi ca "Hai sa le bag cateva din DirectX 10 si Shader capai o sa ma intrebe in joc ce is alea"

:))

Tu cam toate le faci pe DOS !

Bagi Ip-uri de servere la semnatura,filmezi pe alte servere si pui filmele aici.

Parerea mea este ca florinacyo a fost cel mai bun cameraman si este ,el stia ce sa faca si stia sa "nu se laude cu efectele pixel :-@,Shader,etc" asa cum faci tu...Vezi ca sunt Miliarde de romani...Daca stai doar la calculator crezi ca singuri romani ar fi cei din orasul tau si in apropiere...nu te gandesti,ca alti se pricep mult mai bine decat un pusti de 14 ani.Ai venit aici ca pe ...alte servere nu prea aveai sanse de a puteai primi admin...sau sa faci concurenta cu experti de acolo...asa ca ai venit aici :))

Noroc la Filmari,dar lasa-ne cu a tale,ca tu abia astepti sa te intrebe jucatori "Whooaa Cum Ai facut??? Haaaa Zimi si mie???" Iar tu "pfay floare la ureche...eu ma stiu :>" :))

Fa un film bun acolo...ti-am mai zis,apoi pe urma cand te intreaba cineva poti sa-i spui..."Am facut cu *asta si cu *asta.

:)

''daca zic acum ce programe folosesc pentru filmul asta te asigur ca nu le-a mai folosit nimeni din Romania''

Auzi daca tot nu ai vrut sa afle "copii de 10 ani" de pe comunitatea asta despre aceste programe...de ce ne-ai mai spus despre ele? (Pixel,Shader) ??

postul lui skickers

am zis doar date despre ele, si te asigur ca toate filmele postate aici sunt facute pe b-zone, asta iti poate arata si ceilalti membri, eu am 44 de filme, daca eram asa cum zici tu puteam sa le postez pe toate sa zic sa le-am facut pe b-zone, dar nu eu am postat doar ce am facut pe b-zone, gabb04,kip, si multi alti care au fost de fata mereu cand am filmat iti pot confirma, eu ti-am zis nu imi bat capul cu pusti ca tine asa ca veziti de treaba ta si :-$ ( in plus eu nu am zis nimic ceva urat despre florinacyo, chiar am si postat undeva pe forum ca este bun in ceea ce face )

am zis doar date despre ele, si te asigur ca toate filmele postate aici sunt facute pe b-zone, asta iti poate arata si ceilalti membri, eu am 44 de filme, daca eram asa cum zici tu puteam sa le postez pe toate sa zic sa le-am facut pe b-zone, dar nu eu am postat doar ce am facut pe b-zone, gabb04,kip, si multi alti care au fost de fata mereu cand am filmat iti pot confirma, eu ti-am zis nu imi bat capul cu pusti ca tine asa ca veziti de treaba ta si :-$ ( in plus eu nu am zis nimic ceva urat despre florinacyo, chiar am si postat undeva pe forum ca este bun in ceea ce face )

Tu ai 14 eu am 16 care este Pustiu ?

Deci,ok am gresit se pare ca in problema cu filmele facute pe alt server am gresit,pentru ca nu ai negat la celelalte afirmati cu privire la tine ,i-au in considerare ca au fost adevarate si ca nu ai avut cum sa-mi dai alt rapsuns. :)

postul lui snickers

pentru cultura ta generala am 15 in februarie fac 16.....

si parca auzisem ca te-ai dus in alta comunitate (mi-a soptit o vrabiuta) asa ca gata cu cearta, eu incerc sa fac ceva bun pentru b-zone si se gasesc cativa copii carora nu le pasa, poate ar trebuii sa nu imi pese nici mie, ce ar fi daca eu nu as mai face filme pentru aceasta comunitate?, decat sa dau peste inca 5 persoane ca tine (snickers) mai bine plec..... lasand la o parte toti prietenii pe care i-am intalnit aici.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.