rTn AndReeY Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Nick-ul tau: AndreeY Descrierea bugului: Nustiu daca este un bug,dar mie unul nu imi apare carplate la masina,adica imi apar ori numere la intamplare ori litere la intamplare adica de exemplu:(LVD 002),daca dau park imi apare numarul,dar daca plec de langa masina 5 minute imi apare altceva nu imi mai apare numarul ales de mine. Screenshot(s): http://imgur.com/a/OV6kh#0 =>Tuturor la aparea numarul la masina SaHa numai mie imi aparea asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 E un bug din script... a mai fost raportat, a spus Mastertrap ca se va rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic xD Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Ai incercat sa dai /carplate si dupa /park, daca da, dupa ce dai park ce numar apare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Este de la driverul de la placa ta video si eu aveam asa inainte pe o placa mai veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.