Jump to content

[RPG 1] Limbaj mute

Singuraticul

Recommended Posts

Limbajul cu animuri cand ai [/mute].

Status-audio-volume-muted-icon.png

Dupa cum spune si titlul am hotarat sa fac un topic complet cu animurile prin cum poti comunica cand ai primit [/mute].

Din ce in ce mai multi playeri incep sa primesca [/mute] pentru un comportament neadecvat sau spam. Am lucrat putin timp sa ma gandesc cum trebuie puse animul si cum sa fie inteles. Ideea mi-a venit cand am vazut un topic cu acest lucru dar nu era chiar complet. Deci sa incepem cu inceputu.

[/Fall] - Lasa-ma cu putina viata.

[/Fallback] - Omoara-ma

[/injured] - Dami o arma ( gun )aceasta comanda o folosesc mereu la waruri deoarece mereu fac spam cu M4 si id si deodata dadusem [/injured] iar un coleg Mihaitzza s-a prins de acel lucru si mereu primesc arme.

[/Handsup] - Ma predau

[/bomb] - Repara-mi masina

[/Drunk] - Imi este sete, duma la un restaurant.

[/Laugh] - Razi

[/sup 3 ] - Salut

[/slapass] - Arati bine

[/basket ] - Hai la un teren de basket

[/Medic] - Vreau heal

[/Robman] - Stai

[/Taichi] - Am invatat un stil nou de lupta

[/Cellin] - Tre sa ma sune cineva

[/Deal] - Da, facem afacerea

[/Crack] - Brb

[/smoking] - Hai la 24/7 Deoarece numai de la 24 / 7 poti lua tigari.

[/Dance] - Hai in club

[/Fucku] - Ai post

[/Hide] - Nu mai da

[/Reload] - Nu mai am gloante

[/Vomit] - Cheama abulanta

[/Omg] - Am mute

[/inbedleft / right] - Ma la`s pe [/sleep]

[/Rollfall] - Ies afara

[/bat] - Vezi ca te bat

[/Chat] - Hai la o masina

[/Endchat] - Nu mai facem nici o afacere

[/Lifejump] - Nu ma mai calca

[/shouting] - Injura

[/Cop] - Hai sa dam [/rob]

[/Chant] - Huaa

Cam astea au fost toate care ar putea ajuta.

Multumim pentru design Xsyzer

Şi crezi că stă cineva să vadă ce anime dai tu când serveru' e plin de aroganţi sau copii de 12 ani care dau cu maşina peste tine în safe-zone?

Este bună ideea dar în acelaşi timp şi inutilă.

Şi crezi că stă cineva să vadă ce anime dai tu când serveru' e plin de aroganţi sau copii de 12 ani care dau cu maşina peste tine în safe-zone?

Este bună ideea dar în acelaşi timp şi inutilă.

Nu chiar toti o vor respecta dar incerc sa ajut playeri serverului mai ales cand ai mute la un war e foarte urat, ca nu poti cere o arma si te duci numai cu order :@, eu pas cu pas incerc sa aduc ideei noi si de folos

Design?Am luat-o de pe gugal, ideea imi apartine, poate...

http://forum.b-zone....e/#entry2358737

Stiu ca ideea este a ta dar nu e completa si vreau ca multi playeri sa o foloseasca.

Nu chiar toti o vor respecta dar incerc sa ajut playeri serverului mai ales cand ai mute la un war e foarte urat, ca nu poti cere o arma si te duci numai cu order :@, eu pas cu pas incerc sa aduc ideei noi si de folos

Stiu ca ideea este a ta dar nu e completa si vreau ca multi playeri sa o foloseasca.

Ma refer, ca majoritatea anim-urilor nu se potrivesc, sunt total aiurea, ale mele sunt putine dar folositoare si puse in practica, p.s:Clanu Camatarilor, vrei nu vrei, bataie tot iei, deci ai grija!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.