Jump to content

Event 10 VS 10

AliNNN
 Share

Recommended Posts

3o11.png

fqoc.png

• Acesta este un event original, care mie mi-a trecut prin minte, și mi-a venit ideea să îl postez și aici.Este un event special, ceva gen un war, de 10 jucători versus alți 10 jucători. Prima rundă va avea loc la niște rulote, și vor fii 2 baze.Prima bază se numește Derbaran (qkfd.jpg), și a doua N.I.U(80i3.jpg) . Echipa Derbaran va lupta împotriva echipei N.I.U, vor avea fiecare câteva rulete pe terenul lor, și se pot împărții și organiza așa cum doresc ei.

h869.png

Prima ediție se va desfășura Astăzi, duminică. Ora nu se știe momentan.

Ea se va desfășura în apropierea HQ-ului de la News Reporter.

Puteți vedea locația aici:

h9z7.png

Teren Derbaran:

xni9.png

Teren N.I.U:

9ksr.png

obit.png

Echipele sunt Derbaran(qkfd.jpg) și N.I.U(80i3.jpg). Locațiile bazelor le puteți vedea în spoilere de mai sus.

Pentru fiecare Echipă va fi ales un lider. Puteți aplica ca lider al unei echipe după următorul model:

Nume:

Facțiune+Rank:

Facțiuni Anterioare:

Level:

Ar cărei echipe doriți să fiți lider(Derbaran/N.I.U)?:

Ce părere ai despre acest event?:

De ce dorești funcția de lider ar unei echipe?:

De când joci pe acest server?:

Vei putea fii on la ora în care are loc Ediția?:

Bază N.I.U(în spatele primei rulote.):

81sm.png

Bază Derbaran(în spatele primei rulote.):

1qgb.png

briz.png

• Este interzis orice tip de chat la acest event.Dacă sunteți prinși folosind AIM/WALL sau alt coduri, veți fii banați permanent, fără a mai putea fii debanați.Înaintea fiecărei ediții se vor face aim test.

• Dacă limita de 20 de jucători este atinsă, jucătorii care vor venii la event și sunt în plus, vor fii omorâți.Nu se acceptă spectatori. Dacă v-a deranja evenimentul(kill/alergă peste tot/se bagă între noi în timpul jocului), v-a fii pedepsit începând de la jail până la warn și chiar mai mult.

• Dacă liderul echipei este absent în timpul eventului, nu v-a mai putea participa la evenimente organizate de mine și la următoare ediție.

• Dealerii de arme sunt interziși.Înainte să ajungeți pe câmp, veți merge la un Gun Shop și veți cumpăra orice armă doriți, sunt interzise armele care nu pot fii luate de la GS.(Ex: spas 12)

• Dacă vor fii prinși dealeri de arme, procurând arme altor jucători și ei acceptă, amândoi vor fii descalificați fără discuții, fără dreptul de a participa în edițiile următoare.

• Când ajungeți la event, nu aveți voie să vă puneți vehiculele/elicoptere în mijlocul terenului. Veți fii descalificați fără a mai putea participa la edițiile următoare.

• Dacă aveți vreo idee de altă regulă,sau ceva în + despre event, îmi puteți da PM și voi vedea dacă merit să o adaug.

03g8.png

• Îmi rezerv dreptul de a nu vă primii la event cu un motiv, sau fără unul, la fel de a respinge liderii echipelor cu sau fără motiv.

• Nu sunt responsabil dacă vă luați ban/jail/warn pe parcursul eventului, pe motiv cheats/deranj event, de asemenea dacă vă exclud din event. La cea mai mică abatere sunteți excluși.

• Vă rog să citiți tot ce scrie în acest topic, dacă nu citiți tot, nu veți știi totul despre event, și s-ar putea să vă alegeți cu descalificare, cu sau fără dreptul de a participa la următoarea ediție.

b5vq.png

V-aș fii recunoscător dacă m-ați ajuta cu sponsorizări, spre dezvoltarea eventului. Dacă ai făcut o sponsorizare, te rog să postezi după modelul următor:

Nick:

Facțiune + rank:

Suma:

Poză cu transfer:

Poză cu /time:

Părere event:

Edited by AliNNN

Nume:AND65

Facțiune+Rank: Civil.

Facțiuni Anterioare: Vietnamese boys 2x (1,1) Southern pimps 3x (1,1,1) The Tsar Bratva (2,1) Green Street Bloods 2x (3,1) 69 pier Mobs 1x (1)

Level: 42

Ar cărei echipe doriți să fiți lider(Derbaran/N.I.U)?: Derbaran.

Ce părere ai despre acest event?: O parere foarte buna.

De ce dorești funcția de lider ar unei echipe?: Vreau sa castig accest event.

De când joci pe acest server?: 2 ani aproape.

Vei putea fii on la ora în care are loc Ediția?: Da

Astăzi la ora 11, va avea loc un mic antrenament, așa de încălzire, să știți cam cum este eventul.

Mai aștept aplicații pentru lider, baftă !

------

Din păcate antrenamentul nu a fost acceptat de admini. Ceea ce mi se pare complet anormal :) .

------

Ediția 1 va avea loc astăzi. Ora nu se știe.

Edited by AliNNN

Nume:xsyzR

Facțiune+Rank:Civil

Facțiuni Anterioare:Corleone 2x, Stracci 3x, Rank 2, El Loco 5x, 2, 3, verdant family x3, rank 3, 1, 1, national guard rank 1, 69 rank 1, etc..nu mi le amintesc pe toate..

Level:41 cu rp de level mai mare.

Ar cărei echipe doriți să fiți lider(Derbaran/N.I.U)?:N.I.U

Ce părere ai despre acest event? O parere buna.

De ce dorești funcția de lider ar unei echipe?:Ca sa ii ajut pe playerii cu level mic sa castige un banut, eu avand un skill avansat la arme.

De când joci pe acest server?:De 3 ani.

Vei putea fii on la ora în care are loc Ediția?:Da.

P.S:O sa joc de pe syzness.ba la probe.

Edited by syzness

Facțiuni Anterioare: Vietnamese boys 2x (1,1) Southern pimps 3x (1,1,1) The Tsar Bratva (2,1) Green Street Bloods 2x (3,1) 69 pier Mobs 1x (1)

Acceptat ! Felicitări, vei conduce echipa Derbaran.

Nume:xsyzR

Facțiune+Rank:Civil

Facțiuni Anterioare:Corleone 2x, Stracci 3x, Rank 2, El Loco 5x, 2, 3, verdant family x3, rank 3, 1, 1, national guard rank 1, 69 rank 1, etc..nu mi le amintesc pe toate..

Level:41 cu rp de level mai mare.

Ar cărei echipe doriți să fiți lider(Derbaran/N.I.U)?:N.I.U

Ce părere ai despre acest event? O parere buna.

De ce dorești funcția de lider ar unei echipe?:Ca sa ii ajut pe playerii cu level mic sa castige un banut, eu avand un skill avansat la arme.

De când joci pe acest server?:De 3 ani.

Vei putea fii on la ora în care are loc Ediția?:Da.

P.S:O sa joc de pe syzness.ba la probe.

Respins. Cheater(ban log) 86.126.111.66 xsyzR Kelton 22.09.2013 11:41 12.10.2013 11:41 wallhack, check forum

Mai caut încă un lider pentur echipa N.I.U . Vă aștept cu aplicațiile, și ar fii foarte bine să am și sponsorizări.

Nume: bogdannitz

Facțiuni Anterioare: niciuna

Level: 10

Ar cărei echipe doriți să fiți lider(Derbaran/N.I.U)?: N.I.U

Ce părere ai despre acest event?: E super tare.

De când joci pe acest server?: 1 luna

Astăzi a avut loc Ediția 1.

Echipa derban, cu liderul PadE88 împreună cu: AddisoN, kenzo., FreshPlay, Kenney, Dutzu00, SnQ, TrAfiCant, au câșigat.

Ați primit transfer cu toții, cu excepția lui TraFicAnT(nu mai este on), și te-aș ruga să mă contactezi în joc, mersi.

Poză cu echipa:

l1tz.png

Echipa N.I.U, cu liderul Alonso împreună cu: Legic, Ghytza112, [mR].DOC97, S1nGle., WisSh, pArfuMMM, King_damian, sBk. au pierdut.

Poză cu echipa:

gspd.png

Din acest moemnt, încep sponsorizările și cererile de lider pentru Ediția a2a. Vă aștept în număr cât mai mare. Jucătorii care, au fost descalificați și nu vor mai putea lua parte, niciodată la eventurile organizate de mine, inclusiv edițiile următoare:

BGB (murder)

$Amine_Saidi$ (distrub)

Wael_Belhaj (distrub)

Nicu.bz (distrub)

și dacă am uitat pe cineva, PM.

Dacă doriți să fiți școși de pe listă, mă căutați In-Game.

Momentan mă mai gândesc unde va avea loc ediția 2.

Nume: Alonso

Facțiune+Rank: Red Dragon Triad Rank: 49er [2]

Facțiuni Anterioare:

School Instructor - Rank 1

Vietnamese Boys - Rank 1

SFPD - Rank 1

Southern Pimps - Rank 1

News Reporter - Rank 2

Green Street Bloods - Rank 1

LVPD - Rank 1

Avispa Rifa - Rank 1

F.B.I. - Rank 1

Red Dragon Triad - Rank 2 | Prezent

Level: 38

Ar cărei echipe doriți să fiți lider(Derbaran/N.I.U)?: N.I.U.

Ce părere ai despre acest event?: E jmeq

De ce dorești funcția de lider ar unei echipe?: Pentru ca stiu sa-mi organizez membrii.

De când joci pe acest server?: 30.03.2013, maine se implinesc 6 luni

Vei putea fii on la ora în care are loc Ediția?: Da, daca nu, voi pune un ''sublider''

Îmi pare tare rău băieți. Acest event nu se va mai ține, înrebarea fiind: Datorită cui?

Răspuns: Datorită adminilor care le ste lene să dea un accept.

Îmi pare sincer rău. Urât din partea adminilor.

Edited by AliNNN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.