AT Berutu Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Am facut acest topic pentru a posta in el diferite amintiri legate de serverul RPG1, daca aveti screenshoturi / video-uri vechi va rog sa le postati aici. Mi s-a parut o idee buna deoarece cand vad aceste screenshoturi imi aduc aminte de clipele frumoase petrecute aici.. m-am gandit sa le impartasesc cu voi, tot odata veti observa cat de mult a evoluat serverul in acesti ani. Rog playerii sa nu comenteze aiurea, daca au de postat bine, daca nu sa nu posteze. Daca topicul incalca vreo regula va rog sa il stergeti. O sa sparg eu gheata cu niste exemple : Va amintiti vechiul DMV ? cu sensul giratoriu ? Dar aglomeratia din jail ?? Astept screenshot-urile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLex BiBii Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 I am very proud of this photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
I c e Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Topic closed Exita deja un topic cu amintiri -> http://forum.b-zone.ro/topic/161922-momente-si-amintiri-rpg1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.