aK macabru Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Nick: macabruLevel: 48Bug: Jail time + wanted in jail.Descriere: Dadusem rob, fugeam de politie, i-am furat masina lu unu, intre timp m-au omorat politistii, eram in jail aveam timp de ispasit si se trezeste ala sa dea /call 112 si acum am si wanted 1 in jail cu tot cu jail time, am dat report dar nu ma baga nimeni in seama.Dovezi: http://postimg.org/image/5e4y5rlw9/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Nu e bug. I-ai furat mașina, și probabil ai mers la jail ( te-au prins copii ) iar el a dat /call 112 dupa mai mult de 50 secunde, și mai puțin de 60.Pe scurt: Ai ajuns în jail în mai puțin de 60 secunde de când i-ai furat mașina și a dat /call 112. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Nu e bug. I-ai furat mașina, și probabil ai mers la jail ( te-au prins copii ) iar el a dat /call 112 dupa mai mult de 50 secunde, și mai puțin de 60.Pe scurt: Ai ajuns în jail în mai puțin de 60 secunde de când i-ai furat mașina și a dat /call 112. Mesri ca mi-ai zis ce stiam deja... sunt complet lamurit acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.