Jump to content

Gaseste locatia / Find the location

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Castigatorul celei de a XX - a editii este __r@zn@n__ ( @ ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Editia a XXI-a

Poza: Click

Indiciu: LV

Premiul acestei editii este de 1.000$

Castigatorul celei de a XXI - a editii este Doodlles ( @ ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

FreeS7yller ( @@FreeS7yller1 ) -> Foarte multe poze, nici una corecta, poza trebuie sa cuprinda chat, minimap si /time + ca trebuie sa fie cat mai apropiata ca unghi ca a mea, adica sa stai cu spatele si faci poza.

Sedativ ( @ ) -> Poza este luata din albumul lui FreeS7yller, pentru a vedea und eai gresit ^.

Editia a XXII-a

Indiciu: LV

Castigatorul celei de a XXII - a editii este Cypress_Hill ( @ ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Editia a XXIII-a

Indiciu: LS

Edited by S4F ReLaXx

Acesta este sfarsitul eventului. Din cauza lipsei de interes nu il mai pot tine deoarece se strange doar cate 1 reply pentru fiecare editie. Va ramane doar Guess the car.

Sarbatori fericite!

Cer :topic_closed:

Edited by Remember RelaXx

Va salut pe toti, de astazi am sa continui eu acest event, bineinteles cu acordul lui ReLaXx, obtinut astazi.

Am sa incep sa postez din aceasta seara, deci va astept sa fiti cati mai multi jucatori care isi doresc sa castige un 'banut' si care sa isi dea silinta pentru acest event.

Multumesc.

Editia a XXIII-a - CONTINUA !

Poza: http://imgur.com/vvtNCbE

Indiciu: HQ Vietnamese Boys.

Model postare:

Nick:

Level:

Factiune:

Poza:

Alte precizari:

Premiul pentru aceasta editie este de 5000$, succes !

PS: Pentru cei care nu stiu ce au de facut, trebuie sa obtineti o poza asemanatoare ca a mea, si sa o postati dupa modelul de mai sus.

Edited by it is daniell

Castigatorul celei de a XXIII - a editii este Missy ( @@South Missy, ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

@@Kavarna, Ai avut o poza buna, dar am considerat poza lui Missy mai buna, te astept in continuare cu alte poze.

Editia a XXIV-a

Poza: http://imgur.com/xuHLPYo

Indiciu: Los Santos.

PS: Premiul pentru aceasta editie este de 2500$.

Edited by it is daniell

Castigatorul celei de a 27 - a editii este Classics ( @@Classics, ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Premiul pentru aceasta editie este de 2000$.

Editia a 28-a

Poza: http://imgur.com/geEXbFA

Indiciu: Dealer Ship LS

Atentie: Poza trebuie sa fie identica cu cea postata de mine, in caz contrar nu voi lua in considerare imaginea !

Edited by it is daniell

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.