Jump to content

The Tsar Bratva - Anunţuri importante / Important announcements

Ciccio
 Share

Recommended Posts

Astazi 28.01.2021 - Ora 20:00 avem waruri pana la 22:00 ! Cine lipseste fara invoire va fi sanctionat ! Prezenta maxima din partea voastra ! Se sanctioneaza amenzile iar evidenta pe 900 secunde ! Astazi cine nu asculta ordinul nu va fi prima abatere amenda 100.000$ , va fi direct FactionWarn !

Edited by F4L Carter.

• Warul de astazi 29.01.2021 a fost modificat pe 30 secunde fiind nevoie de acele 30 secunde pentru prezenta, warurile viitoare vor fi toate pe 30 secunde! Aveti nevoie de prezenta pe turf 30 secunde si sunteti liberi, luam o pauza pana ne revenim putin din problemele interne ! War o sa avem mereu nu suntem pasnici ! Asa ca vreau prezenta indiferent daca warurile sunt 4 fun !

• Data și ora activității: Sambata (13.02.2021), ora 18:00
  • Tipul activității: Activitate cu The Tsar Bratva / Paramedics (Optionala)
  • Alte detalii: Se va organiza o activitate de tip "Ratele si Vanatorii" in Training Room. Reguli si alte detalii se vor explica la fata locului.

ro32.png&key=0db5f501d63b173e8f24a8a5a71

Salut, 

Din cauza faptului ca 10 ore nu erau de ajuns pentru membrii factiunilor, deoarece se faceau foarte usor intr-o luna de zile. Am discutat cu ceilalti admini de nivel 4+ si am ajuns la concluzia ca de acum vor fi 15 ore lunare.

(Verificarea lor o sa se faca DOAR in prima zi a lunii, nu inainte)

Membrii vor fi sanctionati in urmatorul fel:

Sub 15 ore - Prima abatere este Faction Warn

Sub 15 ore - A 2-a abatere este Rank Down

Sub 15 ore - A 3-a abatere este Demitere

O zi frumoasa!

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

Hello,

Due to the fact that 10 hours were not enough for the faction members, because it were very easy to do in a month. I talked to the other level 4+ admins and I came to the conclusion that there will be 15 hours a month.

(Their verification will be done ONLY on the first day of the month, not before)

Members will be sanctioned as follows:

Under 15 hours - The first offense is Faction Warn

Under 15 hours - The second offense is Rank Down

Under 15 hours - The third offense is Dismissal

Have a good evening!

Astazi 24.02.2021 aveti liber ! Nu avem waruri ! Suntem in discutii noi, liderii si Kelton sa oprim warurile pe o scurta durata de timp avand in vedere problemele de flood masiv si problemele de conectare/desynk pe joc. Fiti activi pe forum pentru mai multe informatii pe durata discutiei !

ro32.png

Topicul cu regulamentul posthunterilor a fost actualizat. Am adăugat o variantă și pentru membrii facțiunilor care deschid PM-uri aiurea:

https://forum.b-zone.ro/topic/413881-despre-posthunteri-about-posthunters/?tab=comments#comment-6866687

De asemenea, post-hunterii se pot regăsi și în cadrul facțiunilor, de aceea am decis că ar fi mai bine să aplicăm sancțiuni și acelor membri care pur și simplu caută să își încurce colegii de facțiune, deschizând în prostie PM-uri care nu îi afectează în mod direct pe ei și doresc cu orice preț să le pună bețe în roate colegilor săi.

Consecinte posthunter:

- în cazul în care vorbim despre colegi de facțiune, membrul va fi avertizat în prealabil de către lider să înceteze cu PM-urile și îi vor fi ignorate, următoarele abateri urmând să fie sancționate cu Faction Warn și chiar demitere (dacă este cazul).

uk32.png

The topic with posthunter rules has been updated. We've also added a part for faction members who open PM's that doesn't dirrectly affect them.

https://forum.b-zone.ro/topic/413881-despre-posthunteri-about-posthunters/?tab=comments#comment-6866687

Posthunters may also be in a faction, which is why we have decided that it would be good to impose sanctions on those members who are simply looking to confuse their colleagues, foolishly opening PM's that doesn't directly affect them and want at all costs to screw up their colleagues.

Posthunter consequences:

- if we are talking about faction members, the member will be warned in advance by his leader to stop with the PM's and will be ignored, the following deviations will be punished with Faction Warn or dismissal (if it is necessary).

Astazi 1.03.2021 se da start atac ! Toata lumea sa fie prezenta pentru warurile de marti 02.03.2021 !

Avand in vedere regula cu 1 invoire = 1 zi intarziere la rank up ! Vreau sa va clarific urmatorul lucru. Daca ai rank 1 si faci 1 invoire = 1 zi intarziere la rank up si asta inseamna ca primesti rank dupa 15 zile, avand in vedere ca 14 zile trebuie sa ai pentru rank 2. La modelul de invoire aveti acolo "Numar total de invoiri" , acolo puneti invoirile voastre totale, adica daca m-am invoit de 2 ori intr-o saptamana si alte 2 ori in a 2a saptamana = numar total de invoiri : 4. Dupa ce primiti rank up , acel numar total de invoiri se reseteaza, asta inseamna daca am avut 2 invoiri la rank 1 si am luat rank up la 16 zile, depun din nou 2 cereri de invoire = Numar total de invoiri : 2. Deci numarul total s-a resetat dupa ce s-a dat rank up !

Cine nu respecta modelul si cerintele din modelul de invoire imi rezerv dreptul de a va respinge invoirea si de a fi sanctionati pentru neprezentare chit ca ati avut invoirea pusa dar automat respinsa din cauza completarii aiurea !