Jump to content

Vrei sa fii Castigator?

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Vrei sa fii Castigator?

Dupa cum cred ca stiti eventul "Telefonul lui ReLaXx" nu a avut asa mare succes pe cat ma asteptam, playerii nu raspundeau la apel, nu se raspundea corect la intrebari, asa ca am facut aces event.

Acest event va avea la baza intrebari din:

1. Istorie

2. Limba Romana

3. Matematica

4. Biologie

5. Chimie

6. Fizica

7. Sport

8. Religie

9. Engleza

10. Civica

Fiecare materie va contine 3 intrebari (un total de 30 de intrebari.)

In fiecare editie intrebarile vor fi diferite asa ca nu incercati sa trisati cu anumiti prieteni care au mai fost la concurs.

Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti online la ora ceruta si sa va inscrieti in acest topic, Modelul o sa il dau ceva mai jos.

Daca numarul de playeri inscrisi va fi mai mare de 5 persoane voi alege cu un site 5 playeri, cu conditia de a scrie inaintea cererii de inscriere un numar [Ex: 1. (Model)

2. (Model)] si tot asa. Cine nu face acest lucru va primi AVERTIZARE, iar la 3 avertizari nu mai puteti participa si cand faceti insriere veti primi REPORT.

Dupa fiecare editie numerele se iau de la capat [EX: Editia 1: 1. (Model)....

Editia 2: 1(Model), 2(Model)]

Jocul va fi facut din 2 in 2 zile ca sa aveti timp sa va inscrieti si sa va faceti timp in intervalul de 18:00 -> 20:00 (Intervalul nu se va schimba) pentru a intra pe server.

Ca sa iesiti de pe lista de playeri cu avertismente va trebuii sa platiti o taxa.

Ca orice concurs acceptam si Sponsorizari care vor fi puse in premiu [Ex: Daca premiul este de 5k pentru castigator si primesc o donatie de 10k premiul pentru castigator va fi de 15k]

Banii primiti din platirea taxei de scoatere a AVERTISMENTELOR vor fi si ei adaugati premiului.

Inainte de a inchide inscrierile voi spune si premiul care va fi acordat castigatorului.

Intrebarile vor fi clasificate dupe clase si dupa greutatea lor.

Prima intrebare din materie va fi de clasa a IV - a

A Doua intrebare din materie va fi de clasa a VI - a

A Treia intrebare din materie va fi de clasa a VIII - a

Membrii cu 1 Avertisment:

Membrii cu 2 Avertismente:

Membrii cu 3 Avertismente:

Suma de bani pentru a sterge 3 Avertismente este:

Playeri level 3-9: 1500$

Playeri level 10+: 3000$

Eventul este destinat playerilor de level 3+, Cei car enu au macar level 3 degeaba fac inscrierea si vor primi AVERTISMENT. Cei care platesc pentru stergerea Avertismentelor vor trebuii sa posteze aici cu modelul de la o sponsorizare dar sa scrie

• Sponsorizare/Stergere Avertismente: Stergere Avertismente

Model de inscriere:

• Nick:
  • Level:
  • Poza cu /stats [sau Bara RPG mica]:
  • Factiunea din care faci parte:
  • Alte precizari:

Model de postare a unuei sponsorizari:

• Nick:
  • Sponsorizare/Stergere Advertismente:
  • Level:
  • Poza cu [/transfer]:
  • Alte precizari:

Editia I incepe acum!

• 2 Nick: BigDevil

• Level: 18

Poza cu /stats [sau Bara RPG mica]: BigDevil.png

Factiunea din care faci parte: Civil

Alte precizari: Mi se pare o idee buna,dar poti sa ne spui cate puncte trebuie sa luam ca sa luam banii (si care e suma de bani?)?

Edited by BigDevil

Ca sa castigati trebuie s aaveti cel mai mare punctaj, adica daca unu are 15 si restu are cate 5 nu voi pune ca trebuie sa ai minim 20 puncte, cel cu 15 puncte (cele mai multe) castiga. Dupa cum am spus is in regulament suma initiala este de 5k, acestia pot creste in urma sponsorizarilor/taxei de stergere a avertismentelor

Edited by S4F ReLaXx

1.

• Nick: Daniell.
  • Level: 4+
  • Poza cu /stats [sau Bara RPG mica]:Daniell..png Bara este pusa, dar nu am 5 zile de cand am facut contul pe forum, de asta nu apare imaginea cu bara RPG.
  • Factiunea din care faci parte: Civil
  • Alte precizari: Interesanta ideea, acum sa speram ca o sustii cu stabilitate!
Edited by it is daniell

@ si @ v-am rugat sa puneti "1." "2." "3." inaintea cererii, multumesc! Este valabil pentru toti, De acum dau avertismente

3

• Nick: Alonso
  • Level: 40
  • Poza cu /stats [sau Bara RPG mica]: Alonso.png
  • Factiunea din care faci parte: LV Taxi
  • Alte precizari: Nu am inteles nimic.
Edited by Alonso

Editia I

Inscrierile sunt inchise in acest moment!

Rog playerii: @; @ si @ sa fie online la ora 18:00 pe RPG1

Premiul acestei editii: 5.000$

Din cauza unei probleme cu SA:MP -ul reprogramez concursul pe data de 11/11/2013 la ora 18:00. Imi pare rau dar nu stiu ce are SA:MP -ul meu. Sper sa rezolv problema.

Edited by S4F ReLaXx

Editia I - Over

Membrii participanti: @BigDevil; [iB]Laurentiu si Robytza.Trucker

Premiul acestei editii: 5.000$ Acordat lui [iB]Laurentiu

Sunt alti playeri deoarece Alonso si Daniell. Nu au fost online la acea ora si deja trecusera 3 zile, asa ca nu am vrut sa anulez concursul si sa dau premiul prin descalificare am ales 2 numere random (id playeri) si i-am sunat.

Editia II - Start

Inscrierile sunt deschise din acest moment.

Alonso si Daniell. au primit cate un Avertisment pentru neprezentare la concurs.

Membrii cu 1 Avertisment:

Alonso

Daniell.

Membrii cu 2 Avertismente:

Membrii cu 3 Avertismente:

Suma de bani pentru a sterge 3 Avertismente este:

Playeri level 3-9: 1500$

Playeri level 10+: 3000$

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.