Jump to content

Distrugerea ochilor

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Si eu am probleme cu ochi din cauza calculatorului dar nu sunt dependent de el il pot lasa oricand.

EL e motivul pentru care postez aici :)) Da, asa poate spune si un drogat: nu sunt dependent de droguri ma las cand vreau eu, sau un betiv nu sunt dependent de bautura ma las cand vreau eu. :)) Chestia e ca Nu vrei sa te lasi pentru ca intr-o anumita masura(o masura mare) ti se pare bine ceea ce faci chiar daca undeva sti ca e rau. Si atunci mergi pe principiu: Frate, ma las cand vreau eu. Ce ma conduce pe mine o tastatura si un monitor? - Iar dupa cateva secunde de gandire in detaliu- Dar de ce sa ma las? Uite! Level 20! Wooow ce ma distrez! Da-i dr*cu de ochi ce conteaza ca o sa port ochelarii in forma de binoclu?! Fraguri fraguri :))

Iesiti afara e frumos, mergeti la fotbal! Nu pe calculator! Pe campie... in parc. Vedeti voi :)

aveam si eu probleme cand stateam la pc dar acum mi-am luat leptop si nu prea ma afecteaza... gen ma usturau rau ochii ,imi lacrimau.. acum numai am probleme de genu si stau in jur de 4-5 ore in fata lui:P

Multi copii sufera de afectiuni ale vederii

Daca esti '' dependet de pc '' nu te poti lasa o data brusc spunanad ca gata de azi nu mai stau mai mult de 3 ore ..aceste ore se reduc treptat zi dupa zi

sincer si eu stateam in jur de 8 ore pe zi la calculator , acum m-am limitat findca inainte nu mai vedeam bn

mda eu stau in week end non stop din cauza prostiei asteia de samp 8-| nu ma pot lasa de el :| in fine joc in continuare ;)) dar este nociv ptr ochi 8-|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.