PW BigDevil ZuZ Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 (edited) Stii si Castigi I: In ce consta acest event? R: Acest event este unul de cultura generala.Inscrierile se fac pe forum,iar eventul se tine in joc. I: Cum se va desfasura eventul? R: Acest event se va desfasura astfel: 1. Inscrierile se fac pe forum cu urmatorul model de inscriere: Nick: Level: Screenshot cu /stats: De ce vreau sa particip: Parere despre event: Alte precizari: *In fata fiecarui model de inscriere sa puneti un numar consecutiv,adica daca X este primul care posteaza modelul de inscriere pentru editia Y va trebui sa puna 1,urmatorul care se inscrie va pune 2,urmatorul va pune 3 si asa mai departe astfel daca sunt peste 5 oameni care se inscriu am sa extrag 5 din numarul total de participanti (5/x | EX: 5/8). 2. Dupa extragere (daca este cazul) am sa aleg eu dupa cum ati completat modelul de inscriere un singur participant care va participa la event. 3. Dupa ce ati fost ales ca si fericitul castigator care va participa o sa inceapa eventul. Vor fii 10 categorii cu cate 10 intrebari fiecare.Concurentul are dreptul de a alege 4 din cele 10 categorii.Categoriile sunt: 1. Matematica 2. Lima si Literatura Romana 3. Lima Engleza 4. Istorie 5. Sport 6. Muzica 7. Filme 8. Economie 9. Biologie 10.Geografie Aceste categorii vor fii luate pe rand dupa cum a spus concurent,adica daca prima categorie aleasa de el este istoria el va raspunde intai intrebarilor din istorie,daca a doua a fost economia,dupa terminarea celor 10 intrebari din categoria istoriei vom incepe cu Economia. Pentru a avea acces la bani va trebui sa raspundeti corect la cel putin 9 intrebari pentru a atinge baremul banilor,neatigand acest barem,nu o sa luati niciun ban si nu mai participati la runda a doua. Baremurile: 1. La 9 raspunsuri corecte: Acces la baremurile de bani 2. La 10 raspunsuri corecte: Castigi 1k 3. La 15 raspunsuri corecte: Castigi 2k 4. La 20 de raspunsuri corecte: Castigi 5k 5. La 30 de raspunsuri corecte: Castigi 10k 6. La 35 de raspunsuri corecte: Castigi 15k 7. La 40 de raspunsuri corecte: Castigi 20k. Dupa ce ati raspuns la cele 4 categorii trecem la runda a doua.Exemplu: Am raspuns corect la 24 de intrebari , adica am ajuns la baremul 4,adica am castigat 5k.La runda a doua va trebui sa tineti banii la voi,adica veti alege inca 3 categorii inafara de celelalte 4 alese inainte si va trebui sa raspundeti la 10 intrebari din fiecare categorie.La un raspuns corect veti tine banii la voi,la un raspuns gresit,suma de bani scade cu 500$.Adica: EXEMPLU: Acum am 5k,raspund corect,raman cu 5k,raspund gresit,raman cu 4,5k.Dupa terminarea celor 30 de intrebari veti pleca acasa cu banii ramasi: EX : 500$.Daca voi avea sponsorizari, la finalul eventului va voi pune o intrebare extrem de grea de baraj,daca raspundeti corect la intrebare veti primi banii donati mie,daca nu, nu mai primiti, iar banii vor fii donati prin comanda /charity.EXEMPLU: X mi-a donat 10000$.Iti pun intrebarea si raspunzi corect,iti dau 10000$ si ramai si cu banii din event 10000+500$|Iti pun intrebarea si raspunzi gresit,nu iti dau banii si dau /charity. I: Cat este premiul maxim daca nu ti se doneaza? R: Premiul va fii mereu de maxim 20k daca nu imi va dona nimeni ceva. I: De unde stim ca daca nu raspund bine vei dona banii de la baraj? R: Am sa pun o poza cand donez banii prin /charity I: Alte lucruri de mentionat? R: Da... 1. Un event de acest gen este facut o data pe saptamana. 2. Model de donatii: Nick: Level: Suma donata: Screenshot cu /transfer sau /pay: Pareri despre event: Alte precizari?: 3. In runda I vor fii intrebari putin mai grele decat runda I dar cu mult mai usoare decat la baraj dar veti avea 5 variante de raspuns. In runda a II-a vor fii intrebari putin mai usoare decat runda I si cu mult mai usoare decat la baraj dar nu veti avea variante de raspuns La baraj va fii pusa o intrebare de 10 ori mai grea decat intrebarile din runda I si de 12 ori mai grea decat intrebarile din runda a II-a Nerespectarea regulilor duce la advertismente,la 2 advertismente nu veti mai participa,iar daca aveti 2 adv si participati veti primi report pe forum. Cum scot advertismente: 1 adv: Level 1-10 (inclusiv level 10) - platesti suma de 2500$| Level 10+ - platesti suma de 5000$ 2 advs: Level 1-10 (inclusiv level 10) - platesti suma de 4500$|Level 10+ - platesti suma de 8250$ Edited November 17, 2013 by BigDevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
PW BigDevil ZuZ Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 Inscrierile pentru prima editia a eventului " Stii si Castigi" au inceput.Inscrierile se fac pana pe data de 15.11.2013 ,iar extragerea(daca este cazul) si alegerea concurentului se va face pe 16.11.2013, urmand ca ziua urmatoare pe 17.11.2013 la o ora anuntata dupa extragere sa se desfasoare eventul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I c e Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Topic closed Motiv: Eventul nu are succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts