Jump to content

[RPG 1] Tutorial newbie`s

Singuraticul

Recommended Posts

Tutorial - Newbie`s

Pentru inceput fiecare persoana care vrea sa isi cumpere o masina de la Dealer Ship si nu are un monitor mare, ii va aparea asa:

sa_mp_021.jpg?noCache=1384691702

Acele ID-uri sunt foarte importante deoarece daca un oarecare jucator vrea sa isi cumpere o masina care si-o dorea / doreste nu poate vedea acel ID va fi putin dezamagit deoarece nu vede ID. ( multe repetatii )

Inceputul tutorialului

LandStalker: ID 400

Vehicle_400.jpg

Manana: ID 410

Vehicle_410.jpg

MoonBeam: ID 418

Vehicle_418.jpg

Banshee: ID 429

Vehicle_429.jpg

Turismo: ID 451

Vehicle_451.jpg

PCJ - 600: ID 461

Vehicle_461.jpg

Sanchez: ID 468

Vehicle_468.jpg

ZR - 350: ID 477

Vehicle_477.jpg

Rancher: ID 489

Vehicle_489.jpg

Mesa: ID 500

Vehicle_500.jpg

NRG - 500: ID 522

Vehicle_522.jpg

Blade: ID 536

Vehicle_536.jpg

Sunrise: ID 550

Vehicle_550.jpg

Sultan: ID 560

Vehicle_560.jpg

Savana: ID 567

Vehicle_567.jpg

BF - 400: ID 581

Vehicle_581.jpg

Blista Compact: ID 496

Vehicle_496.jpg

Reginna: ID 479

Vehicle_479.jpg

Sandler: ID 543

Vehicle_543.jpg

Stretch: ID 409

Vehicle_409.jpg

Sper sa ajute pe cineva.

Pozele nu sunt facute de mine.

Si nu vreau posturi gen: Stiam asta, Copy - paste google, Asta este si pe google.

Scurt tutorialul, oricum felicitari.

Data viitoare incearca sa pui poze mai mari.De exemplula prima poza eu nu inteleg nimic.

Succes !

Prima poza e pusa asa, nu era nev sa o fac mai mare, deoarece multi playeri nu au in monitor mare ca sa vada tot.

Se intelege din poza ce am vrut sa fac

Frumos tutorialul.Sunt impresionat numai asa putem vedea ce masini putem cumpara,frumos tutorialul Felicitari !

Apreciez acest lucru, mersi!

Interesant, dar nu cuprinde totalitatea posibilitatilor.

Ai mai putea lucra la el, dar felicitari si pentru jumatatea asta !

O sa mai fac tutoriale, dar asta trebuia facut mai demult, deoarece eu personal cand mi-am luat un LandStalker la level 11 m-am dus pe google ca nu stiam ID

Glumesti nu ?:))) vrei sa spui ca, acest "tutorial" cum ii zici tu chiar ajuta pe cineva ?=))) ai pus 4 poze cu niste masini si id'urile lor ? ce ar trebui sa insemne asta ?:))) la ce ajuta acest topic un newbie? vede 3-4 masini? :)))))

Cer T/C... topic aiurea.

Glumesti nu ? :))) vrei sa spui ca, acest "tutorial" cum ii zici tu chiar ajuta pe cineva ? =))) ai pus 4 poze cu niste masini si id'urile lor ? ce ar trebui sa insemne asta ? :))) la ce ajuta acest topic un newbie? vede 3-4 masini? :)))))

Cer T/C... topic aiurea.

Warn - Up - te bagi fara motiv ... ti-a cerut cineva parerea, ti-a zis cineva ,, posteaza ma si tu aici '' a zis vrun membru de pe forum, Young MayLay ( lol ce nume ai si 1600+ posturi si nu te cunosc ) dati cu parerea '' Daca tu crezi ca pe tine nu te ajuta puteai sa taci si sa nu zici nimica, +1 mai mult ca sigur.

|Vad ca toti au dreptul sa-si dea cu parerea despre acest tutorial|

Fara suparare sau parere de rau dar sustin parerea lui Young Maylay , nu cred ca cineva va intra pe forum la acest tutorial doar pentru a vedea id-ul unei masini (sunt putine la care nu se vede id-ul) care il poate afla usor si prin "/helpme" sau intreband un jucator de pe server.

Nu doresc sa zic ca id-ul acelor masini nu este important, este foarte important pentru a-si achizitiona masina jucatorul respectiv, dar acest tutorial mi se pare inutil din punctul meu de vedere.

O zi frumoasa.

|Vad ca toti au dreptul sa-si dea cu parerea despre acest tutorial|

Fara suparare sau parere de rau dar sustin parerea lui Young Maylay , nu cred ca cineva va intra pe forum la acest tutorial doar pentru a vedea id-ul unei masini (sunt putine la care nu se vede id-ul) care il poate afla usor si prin "/helpme" sau intreband un jucator de pe server.

Nu doresc sa zic ca id-ul acelor masini nu este important, este foarte important pentru a-si achizitiona masina jucatorul respectiv, dar acest tutorial mi se pare inutil din punctul meu de vedere.

O zi frumoasa.

Cum sa fii tu deacord cand esti prieten cu Young MayLay si el te-a pus sa intri la aceasta sectiune si sa aprobi ce a zis el...

Young MayLay = Macabru, am scotocit niste informatii si am aflat ca esti tu, cam toata lumea stie ce om poti sa fii in fata calculatorului deci nu am de ce sa iti mai zic,

Cum sa fii tu deacord cand esti prieten cu Young MayLay si el te-a pus sa intri la aceasta sectiune si sa aprobi ce a zis el...

Young MayLay = Macabru, am scotocit niste informatii si am aflat ca esti tu, cam toata lumea stie ce om poti sa fii in fata calculatorului deci nu am de ce sa iti mai zic,

Informeaza-te mai mult despre mine intai. Eu sunt "andreiu" fostul cont "aditzus".

Informeaza-te mai mult despre mine intai. Eu sunt "andreiu" fostul cont "aditzus".

Tu stii ce inseamna semnul asta ,, = '' se numeste egal si am zis Young MayLay = Macabru, nu am zis ca tu esti macabru,

Cer T / C + delleted!

Tu stii ce inseamna semnul asta ,, = '' se numeste egal si am zis Young MayLay = Macabru, nu am zis ca tu esti macabru,

Cer T / C + delleted!

Nu trebuie sa ceri T/C + delleted din cauza unor pareri... fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea dar nu trebuie sa iti schimbi opinia despre realizarea ta.

E un tutorial scurt, dar pe cine chiar intereseaza acest lucru e foarte util...

Mersi apreciez acest lucru

Aici găseşti lista completă cu toate vehiculele şi ID-urile lor; dacă vrei aprecieri serioase, investeşte nişte timp în acest topic..

aici

Ia uitate la topicul de la general discusion [RPG1] Tutorial Factiuni, e extrem de lung am stat 2 ore si 45 de minute

sa il fac si nu glumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.