Rockstar Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Nick-ul tau: Rockstar Descrierea bugului: Mam dus sa-mi scot si eu niste bani de la ATM si uitati ce se intampla Scot Banii Dar Nu Mii Da ) Screenshot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 e de la lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 e de la lag O fi Runneri nu zic dar sa stii k eu am intrat inapoi pe server si mai am 80 k cu atat am mai ramas nici numai intru pana nu se rezolva aveam si eu ceva bani acuma sau dus nush din cauza mea nu e precis nici lagu RDS Metropolitan 12 mb/s credema trag un film de 5 gb 1 % 2 % 3 % .... credema de la mine cam greu so cred Banii mei ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Din cauza hostului cei de la RDS ai lag...Deci nu poti face nimic momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 pai nu e neaparat ca daca ai ping sub 50 sa n-ai lag poate fi de la host sau de la rds dar poate aveai un ping mai ridicat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 pai nu e neaparat ca daca ai ping sub 50 sa n-ai lag poate fi de la host sau de la rds dar poate aveai un ping mai ridicat Credetima Netu meu nu are cum sa mearga greu pot sa deschid 100 pagini IE si toate se deschid deodata nu se incarca banda nu are cum Banii mei Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Ma e de la host,degeaba faci atata caz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Si eu am patit, e o problema, nu e de la RDS, eu de exemplu nu am RDS si am patit, o metoda sa nu iti dea banii relog..., asa am facut si dupa mi-a mers... am pierdut 20k, nu e o suma mare da mno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 O fi Runneri nu zic dar sa stii k eu am intrat inapoi pe server si mai am 80 k cu atat am mai ramas nici numai intru pana nu se rezolva aveam si eu ceva bani acuma sau dus nush din cauza mea nu e precis nici lagu RDS Metropolitan 12 mb/s credema trag un film de 5 gb 1 % 2 % 3 % .... credema de la mine cam greu so cred Banii mei ( Cauta-ma in game iti dau eu banii PS: lagu` nu e de la host e de la netu` vostru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Runneeeri si N33d4Sp33d 2 spammeri fara soarta. Contacteaza-ma si pe mine in game, te ajut si eu cu bani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Si tu esti al treiler.A zis deja nick ca-i da banii. Eu cu n33d am incercat sa-i explicam de ce are lag,dar daca tu crezi ca suntem spammeri,asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.