veverita00 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 B-Zone, trezeste-te! B-Zone, trezeste-te! Sunt atatea de facut si te-ai ratacit B-Zone, trezeste-te ! Nimeni nu face nimic si am saracit. B-Zone, trezeste-te! Sunt atatea de facut si te-ai ratacit B-Zone, trezeste-te ! Nimeni nu face nimic si am saracit. Cateodata stau si ma uit prin geam La lumea care trece si habar n-am Cum reusesc sa treaca peste probleme Care de mai mult timp le-au inegrit mintile Cred ca e o stare de uitare pentru toti Prefera sa inchida ochii decat sa dea-n hoti Nu mai stie nimeni ce inseamna revolutie Mai nou daca taci, cica e evolutie Daca nu zici nimic nimeni nu zice nimic Si te lasa sa mori fara sa lasi nimic Trezeste-te, ma, si fa ceva in plus Daca nu rupi de e sus o sa fie greu jos Daca dorm pe tine n-o sa ai bine Deci e timpul sa faci ce faci si pentru tine! Spune STOP ''mafiei'' B-Zone! Cel mai probabil ai intalnit si tu cel putin o data cazuri de nedreptate, cazuri de favorizare a unui jucator, cazuri de plangeri / reclmatii clare nepedepsite, cazuri in care se dau rank up sau unvite intr-o factiune doar pentru ca nu stiu cine a vorbit cu liderul sa-l accepte pe nu stiu, cazuri de mita sau de coruptie / nepotisme sau mai grav comunisti. Te-ai lovit cu siguranta de indiferenta sau impotenta sau indiferenta adminilor sau helperilor sau oricarei persoane din staff. Te-ai lovit cu siguranta de jucatori care iti spun:'' Ba eu sunt prieten cu ''X'' si o sa vezi tu ce patesti''. Cu siguranta ai intalnit lideri si nu numai cu prea mult exces de zel. Avem un REGULAMENT dupa care traim toti, TOTI SUNTEM EGALI si traim dupa celeasi reguli. Prima regula din REGULAMENT prevede: ''Sancțiunile se aplică pentru toata lumea cu un level relativ ridicat.''. daca este asa cum ziceti voi aici de ce nu se respecta in toate cazurile? Sunt cazuri clare de aplicatii impecabile facute de anumiti jucatori, aplicatii pentru a intra intr-o factiune respinse de lideri pe motive ca: ''Greseli gramaticale" iar acestea nu au pic de greseala, ''Nu ai respectat modelul aplicatiei'' iar cand jucatorul incepator se dupa la lider sa ii explice ce a gresit se loveste de asemenea de indiferenta acestuia, ''Nu este destul de activ'' iar liderul este mai inactiv ca el si multe altele. Inca o data spun acestea sun cazuri reale intalnite pe forumurile factiunilor, repet nu toti liderii sau fac asa sau nu in toate factiunile se intampla sunt cazuri reale. La fel de reale sunt si cazurile cand un admin sau un lider este reportat de un anumit jucator iar acest lider / admin scapa nepedepsit datorita statului pe care acesta il ocupa in comunitate. Sunt cazuri celebre cand jucatori de level mare ba chiar admini cu un anumit respect in comunitate care au incalcat regulamentul frecvent, au folosit limbaj nepotrivit, au folosit hack-uri si multe altele. Intrebarea este: Ce cauta acesti oameni in conducerea unui server atat de mare si de important ca B-Zone? Cum trec astfel de jucatori test logurile cum helperii nu sunt in stare sa raspunda la anumite intrebari de ce sunt pusi acolo so numiti helperi? In majoritatea factiunilor in aplciatie te intreaba: ''Esti de acord sa respecti atat liderul cat si rank 1?'' sau ''Esti de acord cau sanctionarea pentru atitudinea nepotrivita fata de orice membru al comunitatii?'' Cum sa ai pretentie de la un rank 1 sa faca asa ceva cand insusi tu ca lider nu esti in stare sa respecti aceste cerinte? Stiu, orice lider isi rezerva dreptul de a alege pe cine sa aiba in factiune. Dar repet sunt playeri cu aplicatii impecabile care au parte de un refuz jalnic si neadevarat pentru aplicatia in factiune. Acum mai nou daca bagi referalul unui admin la level 5 orice jucator poate intra in orice factiune. Cum? Simplu, ii dai PM acestui admin sau persoana importanta cu relatii in comunitate si acel playeri o sa ocupe un loc in factiune poate pe nedrept, tinand ocupat locul altui jucator care poate merita mai mult ca acela. Sa luam cea mai recenta reclamatie a unui lider: http://forum.b-zone.ro/topic/174094-reclamatie-f4landrei-nesanctionare-membru/ se vede clar cum liderul acestei factiuni este favorizat. Din ce motive? 1. In regulamentul acesta care te invata cum sa faci o reclamatie nu prevede nicio regula faptul ca reclamatie trebuie facuta de persoana implicata in fapt. 2. Reclamatia liderului a fost facuta in mod omenesc si fara injuraturi. Unde vedeti injuraturi? 3. Cel care a injurat acolo si-a primit pedeapsa, acum era randul liderului. Dar ce sa facem asa e la noi. Acesta a fost doar un exemplu nu am nimic nu nimeni. Am dat exemplu aceasta reclamatie deoarece era cea mai recenta. Daca ai trecut si tu, ai intalnit sau ai habar de o intamplare asemanatoare ca cele de sus posteaza aici dupa model de mai jos: Nume: Level: Intamplarea la care faci referire: Dovezi: O sa participi la marsul pentru schimbare? Alte precizari: Impreuna putem schimba ceva! Toti cei care vreti sa schimbati ceva sunteti asteptati Sambata 07.12.2013 ora 21:00 in fata primariei unde se va organiza un mars de protest pentru schimbare. Speram ca printre noi sa se afle si primarul impreuna cu adminii si cei mai de seama membrii ai comunitatii care intradevar au facut si inca fac ceva pentru aceasta. Speram ca cei enumerati mai sus sa ne raspunda la intrabarile si nemultumurile noastre! Echipa News Reporter o sa fie prezenta alaturi de noi Sambata la ora 21:00 in fata primarie. Hai si tu! Rog adminii, moderatorii sa nu dovedeasca si acum cat de corupt este B-Zonul si sa nu inchida acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Ai facut acest topic pentru ca nu ti s-a raspuns favorabil la o reclamatie. Tu Arturo/GhostT, ar trebui sa te uit mai intai la prostiile pe care le-ai facut tu iar apoi sa vorbesti de ceilalti. Imi asum intreaga responsabilitate, in caz ca am gresit sanctiunea, acordandu-ti suspend pe forum pe acest cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artturo Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Lasati ma m-am sacrificat eu poate asa intelegeti si voi ca nu e ok ce se intampla si ca trebuie sa exista egalitate. Macar putin respect pentru cei care baga pe clienti zeci de euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Un jucator care baga euro pe clienti o face pentru a-si procura niste avantaje in joc. Asta nu te scapa de anumite sanctiuni. Esti tratat la fel ca si cel ce nu are posibilitatea de a dona. Ti-a explicat Kelton destul de clar de ce nu a fost sanctionat Andrei. Asta nu e niciun fel de favorizare. Ci felul in care te-ai comportat l-a indemnat sa nu il sanctioneze. Inchid topicul ca e fara rost dupa parerea mea. P.S.: Pentru celelalte "nedereptati" descrise mai sus te rugam sa vii cu dovezi concrete si fii sigur ca nu vom fi indiferenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.