Jump to content

Bug car,bike, /vehswitch

Sanns

Recommended Posts

Nick-ul tau: Sanns
Descrierea bugului: Deci eu am un Landstaker si un Mountain Bike. Daca urc pe Mountain Bike si dau /vehswitch 1 (Landstaker), Landstaker-ul are /speedlimit 80, nu mai pot depasi 80km/h cu el, trebuie sa dau mereu /speedlimit 0.
Screenshot(s):

Ai comanda [/speedlimit 230] şi nu te mai limitează.

stiu asta, eu doar am raportat bug-ul, nu inteleg de ce te bagi aiurea..

învaţă să respecţi şi nu mai face posturi aiurea pentru +1.

+1 faci tu nu el, pe langa ca omul iti explica clar mai esti si nesimtit(a). Omului nu-i convine ca de fiecare data cand trece de la bicicleta la masina trebuie sa foloseasca /speedlimit, ce e asa greu de inteles din ce a explicat? Probabil pt tine da. 'Seara faina!

Hmm.. măcar eu m-am băgat la subiect şi i-am explicat începătorului cum poate remedia problema până când se rezolvă ceva de la nivel înalt.

Cât despre tine, ce pot să spun? Nu te simţi în plus? Nu ai nici o treabă cu acest topic, este nerespectuos ceea ce faci şi lipsit de sens. Propun să-ţi vezi de treburi până ajungi să sancţionezi pe cineva pentru ceva anume.

Succes !

Hmm.. măcar eu m-am băgat la subiect şi i-am explicat începătorului cum poate remedia problema până când se rezolvă ceva de la nivel înalt.

+1 faci tu nu el, pe langa ca omul iti explica clar mai esti si nesimtit(a). Omului nu-i convine ca de fiecare data cand trece de la bicicleta la masina trebuie sa foloseasca /speedlimit, ce e asa greu de inteles din ce a explicat? Probabil pt tine da. 'Seara faina!

Cât despre tine, ce pot să spun? Nu te simţi în plus? Nu ai nici o treabă cu acest topic, este nerespectuos ceea ce faci şi lipsit de sens. Propun să-ţi vezi de treburi până ajungi să sancţionezi pe cineva pentru ceva anume.

Succes !

Doamne cata prostie poti depozita =)) , defapt nu ma mira postul tau, cum altfel sa aduni 1500+ de posturi din iulie pana acum. Din cauza la astia ca tine e plin forumul de toate tampeniile, mai bine ti-ai face temele la lb si lit romana baiatule decat sa te dai fata pe comunitati populate in speranta ca poate poate iti pica si tie un os. Ultimul meu post aici :)

învaţă să respecţi şi nu mai face posturi aiurea pentru +1.

cred ca tu faci post-uri aiurea

adica eu zic "trebuie sa dau mereu /speedlimit 0." si tu vi si-mi spui aceeasi chestie? post hunting :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.