NimaR Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bobo nu ar fi frumos daca cineva vrea masina personala sa plateasca o suma de bani exmplu 2 euro si sa ai faci o masina personala exmplu sa fie in parkare de langa gsls si sa o foloseaska numai el . nu stiu cred ca este o idee buna e mult de lucru dar... merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 OMFG... 1. Nu ai postat unde trebuie. 2. Habar n-ai sa te exprimi. 3. Nu stii sa scrii corect. 4. Vezi nr 1. Moved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Lol chiar ca adminii isi ies din minti cu voi mha! Nu cititi niciodata regulamentul si mai si postati aiurea!! Si in plus dupa ce terminati de scris recititi ca sa nu aveti greseli!!Ca eu nu prea inteleg!! Uite citeste si tu asta: "de bani exmplu 2 euro si sa ai faci o masina personala exmplu " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.