Jump to content

Caut player vechi sa-l trec la refferal cand imi fac cont

Pinion Nebun

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul caut un player care vrea sa-l trec la refferal pt ca voi incepe din nou sa joc cu un cont nou. Vreau sa ma apuc serios si sa ma tin de treaba, asa ca cei care vor sa beneficieze sa-mi faca o oferta prin PM cu ce cat si cand doreste sa-mi dea. Cea mai buna oferta am avut pana acum 10k la fiecare buylevel si 100k la level 10 iar la level 5 o masina oarecare, deci oferte sub aceasta valoare nu doresc. Respecte!

Îți voi oferi aceleași avantaje financiare ca și "cea mai bună ofertă" pe care ai primit-o cu următoarele modificări:
- cei $10.000 îi vei primi începând cu level 3.
- vei primi un Sunrise la level 5.

- până la level 10 îți voi oferi chirie cu $1 în cartierul F4L (lângă CNN Los Santos).
- după level 10 ai recomandarea mea pentru integrarea într-un grup social (facțiune) din cadrul serverului, bineînțeles, depinzând e comportamentul tău.

381736 este codul.

Succese!

@Pinion Nebun

Salut, iti sugerez sa te inregistrezi pe refferalul meu, odata atins nivel 30 o sa-ti achizitionez un cont PREMIUM sau o sa primesti contravaloarea lui pe clienti. De asemenea, la fiecare nivel o sa primesti un bonus in $$

Reff id : 723936

@Pinion Nebun

Salut, iti sugerez sa te inregistrezi pe refferalul meu, odata atins nivel 30 o sa-ti achizitionez un cont PREMIUM sau o sa primesti contravaloarea lui pe clienti. De asemenea, la fiecare nivel o sa primesti un bonus in $$

Reff id : 723936

Pe mine ma intereseaza startul, pana in lvl 20 sa am parte de ajutor, nu ma intereseaza conturi premium sau alte vrajeli. Caut un minim de 10k la fiecare /buylevel , o masina oarecare la lvl 5 si 100k cash la lvl 10, dupa aia ma descurc eu iar cel pe care-l voi adauga ca refferal va beneficia luni sau chiar ani de zile cat voi juca pe cont si toate donatiile ce le voi face le fac pe contul celui care l-am adaugat ca refferal sa aibe un maxim de avantaje.

Valabil in continuare!

Respecte!

Pe mine ma intereseaza startul, pana in lvl 20 sa am parte de ajutor, nu ma intereseaza conturi premium sau alte vrajeli. Caut un minim de 10k la fiecare /buylevel , o masina oarecare la lvl 5 si 100k cash la lvl 10, dupa aia ma descurc eu iar cel pe care-l voi adauga ca refferal va beneficia luni sau chiar ani de zile cat voi juca pe cont si toate donatiile ce le voi face le fac pe contul celui care l-am adaugat ca refferal sa aibe un maxim de avantaje.

Valabil in continuare!

Respecte!

Ok atunci, iti pot oferii :

• Level 1 - 3,500$
  • Level 2 - 3,500$
  • Level 3 - 3,500$
  • Level 4 - 5,000$
  • Level 5 - 7,500$
  • Level 6 - 7,500$
  • Level 7 - 8,500$
  • Level 8 - 8,500$
  • Level 9 - 8,500$
  • Level 10 - 35,000$ + Un vehicul pana in 20,000$ sau valoarea acestuia.

1.Odata ce te-ai conectat iti voi oferii o suma in valoare de 5.000$ si un bike.

2.Odata ajuns la level 2 iti voi oferii un bonus de 2.000$.

3.Imediat ce ai atins level 5 iti voi mai oferii un bonus de 5.000$ si o masina de tip "Hermes".

4.La atingerea nivelului 10 iti voi oferii o suma in valoare de 20.000$ si un automobil de tip Pheonix.

5.Urmatorul prag la care vei primi un bonus va fii pragul levelului 15 unde iti voi oferii un bonus de 25.000$.

6.La level 20 te voi onora cu 45.000$.

7.Imediat ce ai ajuns la level 30 iti voi oferii un bonus in valoare de 70.000$ si o masina in valoare de pana la 150.000$(la alegere).

8.Bonusurile peste level 30 sunt secrete, insa vor fii cu mult mai mari decat cele oferite pana in level 30.

Pentru a primii toate aceste bonusuri va trebuii sa fi activ pe server si sa ma contactezi imediat ce te-ai inregistrat.

@@F4L Deidara, am vrut sa fac cu tine dar ai incercat sa-mi dai teapa, pe forum mi-ai zis una si pe server mi-ai zis ca-mi da serverul destui bani ca is incepator, deci neserios, nu recomand sa va incurcati cu el.

@, iti multumesc sincer de oferta dar am rezolvat deja cu un om serios care mi-a oferit mai mult decat am cerut.

@, iti multumesc si tie sincer de oferta dar nu mai este de actualitate.

@@BiGziLa, ti-am trecut codul de refferal la contul cu care voi juca de acum inainte, iti multumesc pt seriozitate si implicare.

Din punctul meu de vedere se poate inchide acest topic, multumesc!

@@F4L Deidara, am vrut sa fac cu tine dar ai incercat sa-mi dai teapa, pe forum mi-ai zis una si pe server mi-ai zis ca-mi da serverul destui bani ca is incepator, deci neserios, nu recomand sa va incurcati cu el.

@, iti multumesc sincer de oferta dar am rezolvat deja cu un om serios care mi-a oferit mai mult decat am cerut.

@, iti multumesc si tie sincer de oferta dar nu mai este de actualitate.

@@BiGziLa, ti-am trecut codul de refferal la contul cu care voi juca de acum inainte, iti multumesc pt seriozitate si implicare.

Din punctul meu de vedere se poate inchide acest topic, multumesc!

Din punctul meu de vedere acest topic nu avea ce cauta in aceasta sectiune. :)

Topic Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.