Jump to content

[B-Zone TV] Dragoste falsă

Skyntei
 Share

Recommended Posts

Imi place foarte mult ca ai evoluat Skyntei, insa ar fi ceva foarte interesant daca ai putea face, si anume, aceste video-uri unde se vorbeste mult prin scris si se aude doar o melodie in fundal ar trebui sa fie modificata/piperata putin adaugand voci in romana care vorbesc ceea ce tu "subtitrezi", nu prea s-a intalnit asa ceva pe B-Zone si cred ca ar fi o idee geniala, cel putin eu am incercat dar de multe ori a ramas doar la stadiul de "proiect" fara sa finalizez.

Sa stii ca la asta ma gandeam si eu... Ar iesi ceva extraordinar, dar iti dai seama ca nu ai cum doar tu sa faci vocile... Iti trebuie ajutor

Maxim ce am putut să redau în acel video a fost doar sunetele originale din game.Valurile mării , vântul și acel mic ger conform anotimpului iarna. Treaba cu vocile necesită puțină muncă pentru că și eu m-am gândit , doar că la final...
Cu siguranță o voi aplica și sper să iasă foarte reușită, mulțumesc Dani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.