FalconBlack Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Salut ,as dori sa sa eliberati contul FaBiAn - http://forum.b-zone.ro/user/1103-fabian/ Cel care a facut contul nu a mai intrat pe el din 16 iulie 2010 ,probabil a si uitat de existenta acestui cont si as dori eu sa folosesc numele acestui cont. Daca se poate sa stergeti contul si sa pot eu sa-l creez,sau sa ii modificati numele in: Fabian (FaBiAn e aiurea) si sa imi aleg o parola si totul e ok. Multumesc anticipat. Screenshot (în caz că este necesar): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Nu cred ca se poate asa ceva sau chiar daca se poate nu aici trebuia sa postez. Cel mai ii poti da PM lui Kelton! El o sa aiba un raspuns pentru tine!! PS- Nu conteaza ca are numele FaBiAN, il poti modifica mereu, adica sa pui totul cu litere mici sau altfel..nu stiu daca intelegi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anda Silicoane Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Acest lucru este posibil din Admin panel insa nu cred ca o sa te ajute Kelton cu acest lucru. Vorbeste cu Bobo mi se pare ca daca cumperi change nick pe forum si iti alegi un nume a unui cont inactiv ti-l schimba ... dar nu sunt sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Conturile nu se șterg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.