Jump to content

Problema creare server

LCS Andreica

Recommended Posts

Model pentru întrebări: ..?
Întrebarea / Nelămurirea: Asa dar,am o problema de mai multi ani si n-o pot rezolva si m'am gandit ca poate ma ajutati voi,deci care e problema,cand dau sa-mi fac un server de cs "classic" merge tot ca pe roate,pana cand dau sal conectez si imi apare ipu ala care se incepe cu 192 sau asa ceva..dar asta nu e ipu meu de la internet,ipu meu este 93.116.181.254 e un ip static.si vreau sa mentionez ca serveru e facut ca la carte,am ales internet,dar nu LAN, dar nustiu de ce imi apare ipu ala...doar eu pot sa ma connectez la el,,ce fac ca sa se poate connecta si altii la server?cum fac ca sa bag ipu meu acolo,cat despre ip,il am de la moldtelecom,sunt din Moldova,si nu credeti ca daca nu sunt din Romania de aia numi merge,sunt multi la mine in oras care au server,ei il deschid ei in inchid,adica nu e hostat.Cine stie si se pricepe va rog,ajutati-ma,chear as vrea sa am un server.si chear daca il voi avea,nu ma voi lasa nici-o data de aceasta comunitate.

Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca e cazu.

Mersy mult.

P.S Daca nu ma puteti ajuta,puteti sa-mi dati un server,promit ca voi avea grija de el...

Cu datul unui server nu te pot ajuta, cum a zis si Florin incearca sa-ti iei un HOST, aceasta este cauza si daca nu ai posibilitati sa-i platesti lunar o suma de bani ( 1-2 milioane ) atunci i-ati unul cat mai ieftin, unul gasit , poate chiar un prieten te poate ajuta. Unii au UPS la PC, te pot ajuta si ei. Da anunturi ceva pe Mess si poate-ti vede unu anuntul si vorbiti.

Bafta.

Daca tii serverul la tine in PC e necesar sa ai un net bun , in caz contrar serverul va avea lag si intr-un final serverul va lua crash.

Daca serverul va suporta 3-4 jucatori sa te multumesti (asta in cazul in care il tii la tine in PC)

Si ti-am mai spus ce sa faci pe mess acum ceva timp daca imi aduc bine aminte

Te-as sfatui sa cumperi un host si sa il hostezi , e cea mai buna solutie!

Moldova nu are acordul asta

Nu prea poti tine prea multe chestii hostate daca stai in Moldova.

Uite-te pe site de unde ai netu...la tara ta.

Daca sunteti fraieri si nu va uniti cu Romania, hua pamantu nostru, huaa ! :)):))

Moldova nu are acordul asta

Nu prea poti tine prea multe chestii hostate daca stai in Moldova.

Uite-te pe site de unde ai netu...la tara ta.

Daca sunteti fraieri si nu va uniti cu Romania, hua pamantu nostru, huaa ! :)):))

Pai daca ne vom uni va merge sa tin server sau ce?:)) , nu vad nici o legatura aici,Apropo,cine a zis ca nu ne unim?:D,nu se stie inca...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.