Jump to content

Ghiceste masina / Guess the car

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Introducere:

Dupa cum cred ca stiti, am facut un event de tip "Gaseste locatia/Find the location", iar acesta a avut succes. Azi am revenit cu un event de tip "Ghiceste Masina/Guess the car" Unde voi posta poze in care se vad parti ale unor masini, iar voi va trebuii sa ghiciti masina. Va fi un singur raspuns castigator!

Ce trebuie sa faceti:

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un reply dupa modelul de jos in care sa numiti masina:

Nick:

Factiune:

Level:

Ce masina se afla in poza:

Alte Precizari:

Reguli:

1. Nu aveti voie sa editati postul, posturile editate nu vor fi luate in considerare!

2. Nu aveti voie sa faceti Off-Topic sau post pentru +1!

3. Nu aveti voie sa vorbiti porcos sau sa injurati!

4. Nu aveti voie sa jigniti acest event, daca nu va place nu postati!

Cum se va desfasura concursul:

Eu voi pune o poza in care va aparea o parte dintr-o masina, voi trebuie sa ghiciti. Aveti voie doar un singur raspuns de fiecare.

Voi raspunde doar dupa ce sunt deja 5 Reply sau trec 3 zile. Premiul pentru castigator va fi in valoare de 1.000$

Editia 1: Click

Alte precizari: Mult Succes.

Nick:Slendyy

Factiune:civili

Level:8

Ce masina se afla in poza:Combine Harvester

Alte Precizari:sper cam castigat ;)

Castigatorul primei editii este RoBBBy ( @@RoBBBy ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Editia 2: Click

Alte precizari: Mult Succes.

Edited by S4F ReLaXx

NU SE VEDE POZA !

Ba se vede perfect, daca tu nu stii masina nu mai posta aici sau vei primi report! Ai model!

• XES locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.