Jump to content

Problema forum

RoBBBy

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Cand fac un post nou intr-un topic in loc sa imi arate ca acel topic este citit, imi arata ca sunt posturi noi in el, chiar daca am postat numai eu. Inainte dupa ce postam intr-un topic imi arata ca acel topic este citit, cu scrisul subtire, intelegeti cred. Care ar fi cauza si cum as putea rezolva "problema" ? Mentionez ca am dat relog, am sters cookie-urile, cache, istoric, etc.
Screenshot (în caz că este necesar): Imi apare asa , in loc sa-mi apara asa ! In orice topic, imi arata la fel dupa ce postez.. ca topicul fiind necitit, inainte nu aveam problema asta.

Edited.

@Zer0ooo, mersi pentru raspuns, dar nu ma prea intereseaza asta. Eu vreau un raspuns cu rezolvare la problema mea, nu cum marchez totul ca fiind citit.

Credeam ca te-ai referit la altceva, n-am fost atent (scuze).

Acum am observat ca si mie imi apare exact ceea ce-ti apare si tie atunci cand postezi intr-un topic. Intrebare: Aceasta problema o ai de astazi? Te intreb, fiindca eu acum am observat-o postand intr-un topic. Pana in acest moment nu-mi arata ca topicul nefiind citit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.