Jump to content

[B-zone TV] - 2Fast Love

PW BigDevil ZuZ
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: 2FastLove
Gen: Actiune-Stunt
Data: Filmarile au avut loc in data de 05.01.2014-06.01.2014,editarile si alte programe folosite la filmari au durat pana pe 22.01.2014
Scurta prezentare: Toti stim cine a fost Paul Walker,acesta a fost facut pentru a-l comemora pe Paul Walker,din acest fapt am folosit si melodia de intro a Fast and Furious 6.Sunt mici secvente cu masini prin cele 3 orase.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=B9dUTwlV15I

Sunt incepator,am vazut ca am comis ceva greseli,in plus nu-mi merge cam hack,nu stiu de ce....Fara critici,sunt la inceput.

Este bine pentru inceput.

Daca ai windows 7 nu o sa-ti mearga camhack . Trebuie sa instalezi ceva.

Felicitari pentru munca depusa!

Pai am windows xp si tot nu-mi merge.Din cauza ca nu-mi mergea a trebuit sa improvizez cu cinematic camera (V) si cu vedere a masinii (adaugand efecte fara sa se vada ca controlez imaginea).

Foarte frumos. Melodie buna, cadrele bunicele dar ar trebui sa le filmezi ca si cameraman nu sa iei tu ambele posturi. Adu-ti niste prieteni si, ce mai, distrati-va. O sa iasa mult mai frumos. Keep going the good work!

Foarte frumos. Melodie buna, cadrele bunicele dar ar trebui sa le filmezi ca si cameraman nu sa iei tu ambele posturi. Adu-ti niste prieteni si, ce mai, distrati-va. O sa iasa mult mai frumos. Keep going the good work!

Nu am prieteni care au chef sa filmeze,nu imi merge cam hack si in plus cand intra alti oameni pe server nu stiu sa faca decat dm...Cam toata comunitatea de sa-mp face dm,intra pe movie b-zone sa faca dm cu tec si spas si e destul de greu sa filmez cu alti capsomani prin preajma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.