fisHH Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Salut, am o problema cu forum-ul, cand scriu intr-un replay, fac cu B I sau cu U, mi le face, dar dupa ce postez, tot la fel, in plus eu nu am culori. Uite aici: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/560/tgqk.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0ooo Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Salut, am o problema cu forum-ul, cand scriu intr-un replay, fac cu B I sau cu U, mi le face, dar dupa ce postez, tot la fel, in plus eu nu am culori. Uite aici: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/560/tgqk.png In primul rand, respecta modelul de postare pentru aceasta sectiune. In al doilea rand, nu se intelege nimic din screenshotul pe care l-ai pus, nu inteleg ce vrei sa ne arati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisHH Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Unde-mi vezi tu culorile, ca eu vad doar B I U S X X ...asta spuneam, modific ceva, dar dupa ce postez este la fel, culori n-am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0ooo Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Unde-mi vezi tu culorile, ca eu vad doar B I U S X X ...asta spuneam, modific ceva, dar dupa ce postez este la fel, culori n-am Abia maine poti folosi codurile BB si culorile, deoarece nu ai exact 5 zile pe forum de cand te-ai inregistrat. Sterge-ti exteneile browserului care nu sunt folositoare. Sunt extensii care dezactiveaza adobe,java,c++ sau pur si simplu le inlcuie. Daca nu merge, instaleaza browserul din nou. Inceteaza odata sa mai postezi aiurea in toate topicurile. Habar nu ai despre ce-i vorba, dar tu postezi. Ai report la toate posturile! Sper sa fi sanctionat ca atare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG GetoDac Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Sterge-ti exteneile browserului care nu sunt folositoare. Sunt extensii care dezactiveaza adobe,java,c++ sau pur si simplu le inlcuie. Daca nu merge, instaleaza browserul din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Trebuie să aștepti 5 zile de la înregistrare pentru a se activa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.