Jump to content

Problema forum

fisHH

Recommended Posts

Salut, am o problema cu forum-ul, cand scriu intr-un replay, fac cu B I sau cu U, mi le face, dar dupa ce postez, tot la fel, in plus eu nu am culori. Uite aici: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/560/tgqk.png

In primul rand, respecta modelul de postare pentru aceasta sectiune.

In al doilea rand, nu se intelege nimic din screenshotul pe care l-ai pus, nu inteleg ce vrei sa ne arati.

Unde-mi vezi tu culorile, ca eu vad doar B I U S X X ...asta spuneam, modific ceva, dar dupa ce postez este la fel, culori n-am

Abia maine poti folosi codurile BB si culorile, deoarece nu ai exact 5 zile pe forum de cand te-ai inregistrat.

Sterge-ti exteneile browserului care nu sunt folositoare. Sunt extensii care dezactiveaza adobe,java,c++ sau pur si simplu le inlcuie.

Daca nu merge, instaleaza browserul din nou.

Inceteaza odata sa mai postezi aiurea in toate topicurile. Habar nu ai despre ce-i vorba, dar tu postezi. Ai report la toate posturile! Sper sa fi sanctionat ca atare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.