GF Lauraa Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 (edited) Salutare dragi playeri ai RPG1 B-Zone Impreuna cu adminul TaryD0n am placerea sa va anunt introducerea a ceea ce se numeste Night Events Descriere Pentru a alunga monotonia de dupa ora 00:00, am hotarat sa organizam de cateva ori pe saptamana, daca nu zilnic, eventuri intre orele 00:00-02:00 (deci sa fiti online si pe faza), pentru ca deja cele organizate pe 25,26.01.2014 au avut succes si foarte multi playeri au participat,consideram ca vor fi suficienti doritori care vor aprecia aceasta idee si vor participa cu drag. Vom incerca sa organizam eventuri cat mai frumoase si vom tine cont de parerea si sugestiile tututor. Eventurile vor fi anuntate in acest topic. Participare Aceste eventuri sunt deschise tuturor celor care doresc sa participe si care sunt online dupa ora 00:00, insa cu rugamintea sa aveti un comportament decent si sa respectati atat organizatorii cat si ceilalti participanti la event, in caz de comportament neadecvat nu veti mai fi primiti la nici un event organizat de noi. Sugestii si propuneri Asteptam de asemenea sugestiile si propunerile voastre in acest topic dupa modelul : Nume Factiune Level Propunere Castigatorii editiilor vor fi anuntati in acest topic, de asemenea vom stabili si un sistem de bonus pentru cine castiga mai multe eventuri. Succes Tuturor Edited January 27, 2014 by Lauraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 (edited) In aceasta noapte, la prima editie oficiala a Night Events, am avut un numar marisor de participanti, eventul a fost cu surpriza la final, calificandu-se pentru participare doar 6 masini a cate 4 playeri inarmati pentru finalul LMS din Jizzy LV. In cursul zilei de azi(27.01.2014) voi anunta eventul ce se va desfasura noaptea. De asemenea eu si taryd0n tinem sa multumim inca o data membrului NG MS Yenoh pentru sustinerea acordata la fiecare event organizat. Rog pe cei care au poze de la event inafara de ale noastre sa le posteze aici . Edited January 27, 2014 by Lauraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) De asemenea eu si taryd0n tinem sa multumim inca o data membrului NG MS Yenoh pentru sustinerea acordata la fiecare event organizat. Placerea e de partea mea, Laura. Oricand e posibil, mai ales ca-s si eu pasare de noapte, ajut cu tot ce este nevoie. Edited January 27, 2014 by MS Yenoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceausescuu Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Nume:sorin56 Factiune:Nu fac parte din nici o factiune Level:14 Propunere:Am asa un event tip race cu avioane, plecare Aero LV si cu linia de finish la Aero LS Va multumesc ca ati deschis acest topic unde sa ne lasam ideile si creativitatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 In aceasta noapte va pregatim un event surpriza, asa ca fiti online intre 00:00-02:00 , asteptam cat mai multi participanti sa ne distram impreuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley. Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 @, Interesante treburi. O sa-mi caut camera de fotografiat si vin sa fac 2-3 poze. GG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 (edited) @SQ Cemil , multumesc, a fost cineva din NR in aceasta dimineata si a facut poze. Night Events editia a2a: LCS in parcarea HQ School Instructors - winner Juicy (Tsar Bratva) Va multumesc ca ati participat si in aceasta dimineata in numar foarte mare, chiar nu ma asteptam sa fiti atat de multi la o ora asa tarzie, multumesc din nou lui [MS]Yenoh (NG) pentru sustinerea acordata in ordinea si disciplina eventului (fara tine ar fi fost haos total) si lui C0caC0la(NR) pentru poze. Pozele de la event vor fi postate in cursul zilei de azi. Edited January 28, 2014 by Lauraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Am o singura poza, de la final, cu castigatorul. Asteptam event-ul de maine, ce sigur va fi cel putin la fel de captivant ca cel din seara asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0CaC0La Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Pozele facute pe data de 27.01.2014 de catre reporterul C0CaC0La. Astea au fost unele dintre poze, mai sunt dar nu toate au iesit bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 (edited) Night Events editia a3a : LCS in gunshop LV castigator : [CBN]YBU (Avispa Rifa) Felicitari ! Imi cer scuze insa pentru problemele cauze la eventul de azi noapte, cand am avut si lag + crash uri si cand in sfarsit am putut tine eventul nu a venit nici o ambulanta sa avem de unde lua heal (desi erau medici online) ... asa se intampla cateodata nu ai cu cine, sper ca in noaptea asta sa putem organiza Fight Style in gym SF. Pozele o sa le pun cand pot ca nu imi merge netu(daca totusi e urgenta poza cu castigatorul o pot da prin Pm la cerere) Edited January 29, 2014 by Lauraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Cateva poze de la eventul organizat aseara, Fight Style la Gym LS. Din pacate, o mare parte dintre "participanti" au dovedit ca nu aveti nicio treaba cu civilizatia si bunul simt. Daca vi se spune clar sa stati in liniste, sa nu sariti ca niste iepuri in calduri prin sala, sa nu faceti SPAM pe chat, nu inteleg la ce va ajuta sa faceti contrar invers. Nu inteleg nici la ce v-ar ajuta daca omorati un membru NG ce se afla acolo pentru a asigura ordinea. Va creste notorietatea?! Nu prea cred, dar... in fine. Imi pare rau ca nu am mai multe poze, dar trebuia sa fiu cu ochii in toate directiile si, dupa cum s-a si observat, daca nu ma ajuta PvP situatia scapa complet de sub control. De 3 sau 4 ori am fost omorat, o data chiar de catre un participant ce primise kill tocmai pentru ca nu asculta de organizatori. Asta spune tot. Va multumim, dragi jucatori, pentru ca ne oferiti event-uri asa "placute". Bafta! Album foto Fight Style @ Gym LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 (edited) Night Events editia a4a : Fight Style in GYM LS - winner : Houdini (civil) Din pacate Yenoh are dreptate, cateodata vin anumiti playeri alaturi de care nu poti organiza ceva, dar datorita pregatorii membrilor NG si a interventiei lui Teylo eventul s-a desfasurat pana la urma in conditii bune. Tinem sa multumim lui PvP pentru sustinearea ordinii si lui rebootsrl pentru ca a asigurat /heal cu ambulanta si a avut rabdarea necesara sa stea pana la final la o ora asa tarzie. Din pacate astazi nu vom organiza event pentru ca taRyd0n nu este disponibil, insa vom reveni de maine noapte, speram cu un program diferit, vom incerca sa organizam mai devreme (in jurul 00:30-01:00) Edited January 30, 2014 by Lauraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Night Events editia a5a : Chiliad Race ; winner : Paulyks (FBI) Un event care a durat foarte mult, desi s-au intrecut cate 3 membri la fiecare cursa cu atv uri, de jos de la baza muntelui pana sus, dar totusi cu prezenta lui Taryd0n si a lui Teylo (desigur nelipsiti fiind [MS]Yenoh si colegii) de aceasta data s-a mentinut ordinea si pacea, multumim si de aceasta data membrilor Paramedics care au stat pana la sfarsit sa acorde /heal si jos si sus pe munte, pozele de la acest event urmeaza a fi postate. Multumim ca de aceasta data ati venit cred cei mai multi de cand organizam Night Events si ma bucur ca aceste event-uri incep sa prinda si deja in fiecare noapte tot mai multi playeri ma contacteaza pentru event, curiosi si dornici sa participe, pentru aceasta vom continua sa organizam eventu-uri cat mai frumoase sa ne distram cu totii. Nu uitati ca va astept propunerile voastre in acest topic, ce event uri ati dori sa organizam? si propuneri in legatura cu desfasurarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShobbySS Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Nume : ShobbySS Factiune :The Tsar Bratva Level : 20 +++ Propunere : Boat Racing ar fi frumos sa ne mai intrecem si pe apa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Nume : ShobbySS Factiune :The Tsar Bratva Level : 20 +++ Propunere : Boat Racing ar fi frumos sa ne mai intrecem si pe apa O idee foarte buna, o sa ma gandesc la ceva cu barcute, sa stabilim un traseu si sa nu se poata trisa . +1 ptr idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 (edited) Postez si eu pozele de la cursa cu ATV-uri. Scuze pentru intarziere, dar am uitat complet de ele. Album foto Chiliad Race PS. Ma bucur sa vad ca incepeti sa va mai controlati si sa va comportati mai civilizat. A fost un event aproape linistit si va multumim pentru asta. PPS. Au existat cateva mici momente mai tensionate (sa zic asa), in urma carora am facut o greseala mare. Am dat kill unui jucator ce avea tot dreptul sa fie la event, el fiind chiar primul castigator din cadrul curselor. Problema a fost rezolvata in particular. Edited February 2, 2014 by MS Yenoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gallardo Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 FElicitari, este un event foarte frumos pentru cei activi pe timp de noapte. Continuati tot asa !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 FElicitari, este un event foarte frumos pentru cei activi pe timp de noapte. Continuati tot asa !!! Multumim pentru aprecieri si pentru participare. Crestem cu acest event de la editie la editie si numai datorita jucatorilor care participa de fiecare data, asta este scopul nostru sa ne distram si sa facem ceva si pentru cei care stau noapte de noapte pe B Zone chiar si la acele ore tarzii. Night Events 6 - Aterizare cu parasuta si ParImpar la final ; winner BoOogDaN (civil) Felicitari castigatorului, va multumesc ca si de aceasta data s-a participat in numar mare, multumim din nou ajutorului meu de nadejde [MS]Yenoh si lui [MS]Zsolti6, Teylo a fost si el alaturi de noi, a inceput sa fie o prezenta constanta si ai multumim pentru sustinere. Nu uitati ca va astept sugestiile pentru eventuri in acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdrive Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Nume: [RTS]xdrive Factiune: Civil Level: 27 Propunere: Un event de tip drift, sunt faine dar rare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Nume: [FBW]SkipperFactiune: The Tsar BratvaLevel: 29Propunere: Un event de tip "Ruleta Ruseasca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 In aceasta noapte va pregatim un event dupa orele 00:00, sper sa participati ca de fiecare data in numar cat mai mare! Va asteptam la Night Events! Ca de fiecare data incercam sa pregatim un event mai special, sper sa iasa ceva frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts