Electromagnet Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 SALUT B-zone am o problema . vine un politist la mine si imi spune vezi ca ai mers neregulamentar pe data de 20:01:2014 si imi da o amenda de 250$ si eu pana acum primeam amenda pentru mers neregulamentar 50$ si il intreb dc imi da cu atat si imi spune ca asa doreste el ca am level 8 si i.am platit amenda si mi.a luat si permisul de conducere degeaba:| si eu am o problema nu merge sa dau de permis!!!!!!!!!!! doresc sa mise dea permisul inapoi si [RTS]BogdaNN sa nu mai fie politist sa fie doar un simplu player!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 El a procedat corect. Pana in level 8 amenda este de 50. De la 8 in sus amenda se mareste la 250 + cobfiscarea permisului. Pernisul il recuperezi dupa 3 ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0ooo Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 In primul rand, ai gresit sectiunea. Aici postezi probleme legate de forum, nu de jocuri. In al doilea rand, specifica pe ce server s-a intamplat evenimentul neplacut (RPG1 sau RPG2). Daca te-ai simtit nedreptatit, reclama-l pe respectivul politist la factiunea din care face parte. Pentru a afla din ce factiune face parte, intri pe Website - http://www.b-zone.ro/?pag=1, alegi serverul, te loghezi si-l cauti prin departamente. Dupa ce l-ai gasit si ai aflat din ce departament face parte, intri pe forum in categoria serverului de SA:MP, apoi in sectiunea departamentelor, selectezi departamentul din care acesta face parte si-l reclami in topicul destinat reclamatiilor.Nota!: Trebuie sa ai si o dovada (screenshot / video) cu pretul amenzii pe care ti-a acordat-o, nu doar vorbe, fiindca oricine poate scrie. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 In primul rand, ai gresit sectiunea. Aici postezi probleme legate de forum, nu de jocuri. In al doilea rand, specifica pe ce server s-a intamplat evenimentul neplacut (RPG1 sau RPG2). Daca te-ai simtit nedreptatit, reclama-l pe respectivul politist la factiunea din care face parte. Pentru a afla din ce factiune face parte, intri pe Website - http://www.b-zone.ro/?pag=1, alegi serverul, te loghezi si-l cauti prin departamente. Dupa ce l-ai gasit si ai aflat din ce departament face parte, intri pe forum in categoria serverului de SA:MP, apoi in sectiunea departamentelor, selectezi departamentul din care acesta face parte si-l reclami in topicul destinat reclamatiilor. Nota!: Trebuie sa ai si o dovada (screenshot / video) cu pretul amenzii pe care ti-a acordat-o, nu doar vorbe, fiindca oricine poate scrie. Bafta! Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.