South Vladyyyyy Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Regia: Tim Story Distributie: Ice Cube ca James Payton Kevin Hart ca Ben Barber John Leguizamo ca Santiago Bryan Callen ca Miggs Bruce McGill ca Lt. Brooks Tika Sumpter ca Angela Payton Laurence Fishburne ca Omar Dragos Bucur ca Marko Descriere: Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui. Mai mult nu voi descrie, va las sa vizionati filmul. Sursa:Cinemagia Gen: Acţiune | Comedie Durata: 100 minute Data de lansare: 16.01.2014 (SUA) Părerea personală: O comedie excelentă, de mult n-am mai râs atât de bine.Kevin Hart şi Ice Cube îşi pasează foarte bine replicile. Desfaşurarea este foarte nostimă, de la acţiune la comedie pură.Mi-a plăcut la nebune şi îl recomand din inimă.De mult n-am mai văzut aşa comedie bună. Trailer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts